Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifte müzmin sakat. Sağlam olsa neyse de. Nezaman sakatlanacagi belli değil. Lemina da her an patlayabiliyor. Riskli olur
Maalesef Celta'ya gittikten sonra böyle bir durum oluştu haklısın Trabzon da veya Kayseri'deyken öyle uzun süreli sakatlık yaşamamıştı hiç ama Celta'da bir kaç kez tekrar eden sakatlığı oldu son 2 sezonda

İşte önemli olan kanatlarımızın ne kadar işlediği tamamen ikinci yarıdaki başarımızı belirleyecek bu kanatlarımızın performansı

Sol tarafta Nagatomo&Babel&Ömer sonrası Saracchi & Onyekuru ikilisi ile tartışmasız 3-4 gömlek daha çevik daha hızlı sol kanadımız olacak
Sağ tarafa gelince ben de Emre Kılınç'ın devre arasında alınmasından yanayım tamam belki Onyekuru gibi sprinter değil ama dar alan becerisi var bekini oyuna sokmayı biliyor uzaktan enteresan derece güzel şutları var arkasında Linnes sağlam dönerse sağ kanadımız da istediğimiz verimi alabilecek durumda olur

Kanatlarımız doğru düzgün işlerse hem Seri 'nin gerçek performansını görürüz hem de Falcao'yu kullanabiliriz artık ki Diagne dönecek tamam yeterli değil ama bu ligde ne kadar gol atabileceğini gördük geçen sene sonra bu sene ne kadar katkı alacağımızı düşünemesem de Emre Akbaba ve Luyindama iyileşip dönecek bu takıma

Bu yazdığın takıma tartışmasız imzamı atarım keşke ligin ikinci yarısında bu takım ile mücadele etme şansımız olsa tek sorun Kaan'ın bonservisi olur onun için biraz geç kaldık artık
Iste tek korkum saracchinin defansif katkisi. Onyekuru ve nagatomo beraber o nu baya iyi yapiyorlardi. Ofansif anlamda kuskum yok

Jose Sosa, Trabzonspor’un sözleşme uzatma teklifini reddetti.

(@CLMerlo)

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Defansif orta saha için bir de Fildişi Milli takımında gördüğüm Habib Maïga var Fransa da oynuyor Metz'in oyuncusu

Eğer defansif özelliklerine göre bir orta saha arıyorsak istediğimiz adam olabilir bu kara oğlan

Süleyman Rodop ısrarla Arda gündemde yok diyor. Takip ettiğimiz muhabirler ise ‘bu iş olacak, boş mukaveleye imza atacak’ diye yazıyorlar.

Gerçeken aklım almıyor. Zor mu bu işin gerçeğini öğrenmek? Sorarsın basın toplantısında açık ve net hocaya, oda gayet samimi şekilde bunu zaten açıklar.

Biz bu işi yapamıyoruz ülkemizde. Her şey gizli saklı, basından uzak. Basın ne yapsın? Onlar da ekmeğin peşinde. Birileri okuyacak haberi, ya da tıklayacak ki para kazanacaklar.

Ama senin basın toplantısında sorma imkanın var, böyle bir fırsat var. Kimden çekiniyorsun, korkuyorsun? Sor ağabeyim adama, duruyor işte karşında.

Arda desen ergen tribinde. Twitter hesabını yenilemiş, Başakşehir’in B’si yazılmıyor.

Ne oluyor Allah aşkına biri düzgün bir şekilde, doğru bir şekilde açıklasın artık ya. Bıktık usandık her gün belirsizlikten, yalan okumaktan. Kimlere kaldık! Süleyman Rodop, Levent Ümit Erol. Bu ülkenin spor muhabirlerine ne oldu arkadaş! Nerede Gökmen Özdemir’ler, Irmak Kazuk’lar.

Sıkıldım, yoruldum. Her gün aynı şeyler.

Iste tek korkum saracchinin defansif katkisi. Onyekuru ve nagatomo beraber o nu baya iyi yapiyorlardi. Ofansif anlamda kuskum yok
Reis takım hücum anlamında o kadar kötü o kadar etkisiz ki artık işin defansif yönü zerre umrumda değil Saracchi bize hücumda ne katabilecek sadece onu düşünüyorum ben

Süleyman Rodop ısrarla Arda gündemde yok diyor. Takip ettiğimiz muhabirler ise ‘bu iş olacak, boş mukaveleye imza atacak’ diye yazıyorlar.

Gerçeken aklım almıyor. Zor mu bu işin gerçeğini öğrenmek? Sorarsın basın toplantısında açık ve net hocaya, oda gayet samimi şekilde bunu zaten açıklar.

Biz bu işi yapamıyoruz ülkemizde. Her şey gizli saklı, basından uzak. Basın ne yapsın? Onlar da ekmeğin peşinde. Birileri okuyacak haberi, ya da tıklayacak ki para kazanacaklar.

Ama senin basın toplantısında sorma imkanın var, böyle bir fırsat var. Kimden çekiniyorsun, korkuyorsun? Sor ağabeyim adama, duruyor işte karşında.

Arda desen ergen tribimde. Twitter hesabını yenilemiş, Başakşehir’in B’si yazılmıyor.

Ne oluyor Allah aşkına biri düzgün bir şekilde, doğru bir şekilde açıklasın artık ya. Bıktık usandık her gün belirsizlikten, yalan okumaktan. Kimlere kaldık! Süleyman Rodop, Levent Ümit Erol. Bu ülkenin spor muhabirlerine ne oldu arkadaş! Nerede Gökmen Özdemir’ler, Irmak Kazuk’lar.

Sıkıldım, yoruldum. Her gün aynı şeyler.

baska nededi dede rodop

Saracchi ara sira arkadan cok önde görürsen sasirma .d
Onyekuru ve Saracchi ikilisini durdurup üstüne üstlük cesaret edip bu adamların üzerine gidecek o kanattan atak yapmaya çalışacak takım çok yok bu ligde reis

Biz sol kanattan atak ederken sık sık 3 kişiyle orayı kapatmaya çalıştıklarını göreceğiz, bu ikiliyi durdurup birde o kanattan atak etmeye cesaret edecek takım varsa buyursun yapsın helal olsun derim

Onyekuru ve Saracchi ikilisini durdurup üstüne üstlük cesaret edip bu adamların üzerine gidecek o kanattan atak yapmaya çalışacak takım çok yok bu ligde reis

Biz sol kanattan atak ederken sık sık 3 kişiyle orayı kapatmaya çalıştıklarını göreceğiz, bu ikiliyi durdurup birde o kanattan atak etmeye cesaret edecek takım varsa buyursun yapsın helal olsun derim
yok o nu yapan bir tek basaksehir olur. visca + caicaradan dolayi. diger herkesin sag tarafi felc gecirecek, ara sira kontrayla cikmaya calisirlar

geleceğine yatırım yapacağımız 30 luk delikanlılar var mı transfer dedikodularında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt