Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesse ve Juan C. videolardan izledim de iş yapma potansiyelleri var. Garry de Paok’tan geldiğinde herkes burun kıvırmıştı. Bizde hem önemli işler yaptı hemde 11 milyon dolara satmıştık.
Orta sahaya gelirsek eğer. Ön liberoya defansif yönü kuvvetli ve pasör birini bulabilirsek Seri kalsın derim. Bir kardeşimiz Mendy demişti. Cuk oturur.
—————Mendy—————
——-Lemina———Seri———
Tande mi çok iş yapar. Seri olmasa Lemina o bölgeye kaydırılıp yerine Juan C. kardeşimiz transfer edilebilir.
Gideceklere bakarsak eğer.Mariano,Naga,Nzonzi,Belhanda,Babel,Andone kesinlikle bir kısmı fesh edilip bir kısmı da makul bir ücrete satılmalı. Özellikle Babel denen gamsız derhal gönderilmeli.
Son olarak forum kuşlarla dolmuş. Alayına şampiyon Galatasaray yazdıracağız.
Biraz onların fedakarlık yapması lazım biraz da Falcao transferindeki gibi sponsorların devreye girmesi lazım. Ama birkaç maç kazandırsa maaşını karşılar. Sportif ve ekonomik açıdan win-win.Yanlış hatırlamıyorsam Payet 7.5 Tex 12 milyon euro maaş alıyor. Hadi indirim yaptılar diyelim Payet 5 alacak Tex 7.5. İkisi de minimum 3 yıllık sözleşme ister. Payet 32 yaşında. Gömebilir miyiz 15 - 20 milyonu Payet'e, Tex'e?
Tex neyse de Payet'nin ne fedakarlık yapacağını ne de maç kazandıracağını düşünüyorum. "Belhanda 2.0" olur başımıza zaten 32 yaşında. Keşke Tex 3-4 milyona gelebilecek durumda olsa.Biraz onların fedakarlık yapması lazım biraz da Falcao transferindeki gibi sponsorların devreye girmesi lazım. Ama birkaç maç kazandırsa maaşını karşılar. Sportif ve ekonomik açıdan win-win.
Da Costa, Galatasaray'a bazılarının yazdığı kadar yakın değil, kulübün tercihi daha genç bir oyuncu demiş.
gurrpegi de demisti. bir stoper ile anlasilmis ama da costa mi bilmiyor diye
Sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor zaten. Zaten öncelikli ihtiyaçlarımız değiller. Umarım yazın alırız ve şikeci sivasa 1 kuruş bile kazandırmayız.Emreyle merti almak için ne gerekiyorsa yapmalıyız yoksa bokyakmaz denen herif son açıklamalardan sonra bize vermemek için hertur pisliği yapar
38-39 yasinda davet edelim kendisini 41 e kadar oynar
Bu konuda ben dahil herkes yanıldıSezon sonunda sözleşmeleri bitiyor zaten. Zaten öncelikli ihtiyaçlarımız değiller. Umarım yazın alırız ve şikeci sivasa 1 kuruş bile kazandırmayız.
Da Costa, Galatasaray'a bazılarının yazdığı kadar yakın değil, kulübün tercihi daha genç bir oyuncu demiş.
gurrpegi de demisti. bir stoper ile anlasilmis ama da costa mi bilmiyor diye
Sivas'ın Mert ve Emre'yi devre arasında göndereceğini sanmıyorum. Ha +5 milyon teklif verirler el mecbur satarlar. Ama o para da hiç kimsede yok şu an. Ayrıca bence çok ihtiyacımız yok onlara. Onyekuru ve Saracchi'ye bitti gözüyle bakıyorum. Üstüne stoper, orta saha ve 10 numara transferleri de lazım. O yüzden ben sezon sonunu bekleyip bedavaya almamızı daha mantıklı buluyorum.Bu konuda ben dahil herkes yanıldı
Aksine bizim için öncelikli ihtiyaç iyi yerli oyuncular fener 8jk kaparsa nolacak
Full yabancı kadroyla yapamıyoruz olmuyor 3 4 tane iyi yerli 11 oyuncusu lazım bize
Sürekli yabancılardan kadro doldurursak dahada çok başımız agriyacak
Seri once onundeki adama pas atsin sonra hizli oyuncarini besler Millet Sneijder saniyor galiba bu SeriyiJean Michael Seri gitmez umarım. Oyuncunun en kıymetli özelliği hızlı kanat oyuncularını beslemek. Şimdi Onyekuruda var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi