- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Toplam 29 macta 14 gol 3 asisti olan 22-23 yasindaki bi kanat oyuncusu nasıl tutunamamış oluyo?ne saçma yorumlarda bulunuyosunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bisey ben bile her zaman pozitif olurum ama su takima hic pozitif olamiyorum ligin en kotu takimini bile kendi sahasinda 10 kisi yenemediler nasil emin olalimki AbiAkşam maçı alır mıyız acaba ? İçerideki maçlarda bile tereddüt yaşıyorum. Kaç senedir ilk defa bu tereddüt durumuna ilk kez bu sezon düştüm.
Sakatlanmadan once girdigi her ikili mucadelede yere dusuyordu, transferinde kendisinden pek bir beklentim yoktu, hala ayni fikirdeyim
paciencia dost ve andre silva gayet iyiler.
Dost sik sakatlaniyor evet ama fena degildi oynadiginda. Paciencia zaten iyi acildi bu sezonhayir Dost hep sakat formda degil ve silva cok kötü. Frankfurt yüzde yüz forvet alacak
Dimitri payet fenermiş. Saçma sapan bir transfer
Payet sola kruse cam Forvet muriqi he? Muriqi haric kimse arkaya yardim etmezDimitri payet fenermiş. Saçma sapan bir transfer
Her mac 2-3 saplarlar kendimizi kandirmayalim payeti bizim amcye koy 10 gol 10 asist bu haliylePayet sola kruse cam Forvet muriqi he? Muriqi haric kimse arkaya yardim etmez
Yani işte saçma. Bu malların eksiği ne bunlar neyin peşinde. Klasik türk takımı transfer stratejisi işte. Bizde yapıyoz her yakım yapıyoPayet sola kruse cam Forvet muriqi he? Muriqi haric kimse arkaya yardim etmez
Yatmaya yer arıyo o yaş gelmiş 33e son vurgun peşindePayetin bonservisi el yakar.3 yıllık sözleşme istiyomus paşam
Payetin bonservisi el yakar.3 yıllık sözleşme istiyomus paşam
Ts haric her takima sacma olur. He bize de olur aslinda ama teixeira daha iyi olur bize ( arkasina lemina+ banega tarzi yaparsak)Yani işte saçma. Bu malların eksiği ne bunlar neyin peşinde. Klasik türk takımı transfer stratejisi işte. Bizde yapıyoz her yakım yapıyo