Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: "Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki ilişki ile, futbolcu Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. Arda çok önemli bir oyuncu, Galatasaray için de önemli bir figür idi."

Zamanında serveti sabriyi baltayı kesen adamın bugun ardayı istemesini anlamıyorum ya.Selcukta bu kadar ısrar etmesini de.2012 Yılında olsak hiçbiri olmazdı.

Yani benim anladigim: Terim diyorki bir Galatasarayli olarak Arda tabi ki Galatasarayda futbolu birakmali, ama bu isin profesyonel tarafina gelirsek Arda bu saatten sonra sportif acidan bizim aradigimiz oyuncu degil.

ayıp be ayıp.. Geleceğin Galatasaray'ı diyoruz ama aynı zamanda Arda diyoruz.. Dünyanın hangi ülkesinde bu var be..

Barcelona'da İniesta gibi efsane "ben artık çok sevdiğim takımıma yardımcı olamıyorum" diyerek Japonya'ya gitti. Gerçek sevgi budur..

Arda'yı savunanda, isteyende Galatasaraylı değildir.

__________X_____X
Linnes________________Saracchi
__Bonaventura Lemina Taylinho
___Sekidika Falcao Onyekuru

Bonaventura FIFA'daki kadar iyiyse xelçuk performansı gösterir. Ama imkanı var mı bilmiyorum.

Anlaşıldı kulupsüz kalan arda açıkta kalmasın diye alacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim gidecek?

Marcao-Donk-Ahmet
-Özgüveni düşük Marcao çok kötü. Satılsın. Donk anca orta sahada yedek falan olur. Stoper oynayacak becerisi yok. Ahmet'i de anca yerli diye belki tutarsın. Teklif geleni yollamamız lazım.

Nagatomo-Taşdemir-Şener-Mariano
-Yedek bekler leşti. İhtiyarları bile kesemeyen ikili gitsin. Hele Şener full sakattı. Nagatomo daha yarı sahayı bile geçemiyor. Biri kalacaksa Mariano kalsın.

Nzonzi-Selçuk-Belhanda
-Bunların hepsi gitmeli. Üçü de leş. Zonzi bizimle olmadı ama gittiği takımda iş yapar.

Babel-Feghouli-Jimmy-Mor
-Son iki leş gitmeli. Kadroya giremediler bile. Babel veya Feghouli'den biri gitsin.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt