Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 stoper yeter.Bir kere donk felaket oynuyor.Kesinlikle kafası sahada falan değil.İyi yaptığı işleri de yapamamaya başladı.

Bu arada jardim kovulmuş.Bizim onyekuru işi suya dusebilir.

Sokacam ardasina su gereksiz romantiklik yuzunden daha kac milyon eurolarimizi harcayacagiz. Atlayayim onun galatasarayligina cok seviseydi basaksegir yertine gelir boş imzayı atardı ama hedefi olmayan bir takimdik kim verirdi ona 4 milyon euro degil mi.
Yol alsın siyasi savasini gitsin kaaimpasada yapsin. Ardanin galatasaraya ihtiyaci olabilir boyle dusunebilirler de bizim icin galatasarayin ihtiyaci var mı? Yok. Ne bok yiyorsa yiyebilir.
Belhanda evladininin yerini arda ile dolduracaksa gitsin evine bahcivn olarak alsin.
Isine geldi mi altyapinda oynamis adam uzerinden Galatasaray karakter diye algi yaratiyorsun, isine gelmedi mi milletin karisina salca olan hastane basip silah ceken herifi getirmek icin can atiyorsn.
Kusura bakmasinda once karakter

arda olayına soğuk değilim 250 bin Euro'ya gelcekse gelsin benim gözümde belhanda=arda farkları yok belhandaya.cuvalla para vermeyiz en azından

Kim gidecek?

Marcao-Donk-Ahmet
-Özgüveni düşük Marcao çok kötü. Satılsın. Donk anca orta sahada yedek falan olur. Stoper oynayacak becerisi yok. Ahmet'i de anca yerli diye belki tutarsın. Teklif geleni yollamamız lazım.

Nagatomo-Taşdemir-Şener-Mariano
-Yedek bekler leşti. İhtiyarları bile kesemeyen ikili gitsin. Hele Şener full sakattı. Nagatomo daha yarı sahayı bile geçemiyor. Biri kalacaksa Mariano kalsın.

Nzonzi-Selçuk-Belhanda
-Bunların hepsi gitmeli. Üçü de leş. Zonzi bizimle olmadı ama gittiği takımda iş yapar.

Babel-Feghouli-Jimmy-Mor
-Son iki leş gitmeli. Kadroya giremediler bile. Babel veya Feghouli'den biri gitsin.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstad iyi kontrol etseydin jimi yine cezalı cıkmasın?

Kendini futbola veren bi Arda bugünkü Feghouli ve Belhandadan daha çok katkı sağlar.

Karakterini sevmiyorum o ayrı. Gelsin ilk önce otursun klübesinde sonrasında kendi kaderini kendi çizecek. Koskoca Galatasaray bi Ardaya paspas olmaz varlık gösteremezse yolu verirler gider

30luk bonaventura ve arda gelirse gelecege yatirim mi yapmis oluyoruz acaba? böyle rezillik olmaz. ne ardasi lan. taylan falan ne güzel oynuyor iste ceteci bir haini kimse isteyemez. 5 senedir top oynamiyor. emre abisinin yanina fenere gitsin.

Nagatomo'nun gitmesi çok saçma olur bence hem sağı hem solu yedeklerdi, camdan adam yedek beklerimizin hepsi.

Kendini futbola veren bi Arda bugünkü Feghouli ve Belhandadan daha çok katkı sağlar.

Karakterini sevmiyorum o ayrı. Gelsin ilk önce otursun klübesinde sonrasında kendi kaderini kendi çizecek. Koskoca Galatasaray bi Ardaya paspas olmaz varlık gösteremezse yolu verirler gider
5 senedir selcuga verebildigimiz gibi veririz.
Arda bu kulupten iceri girdigi anda yillik 2 milyon eurodan 3 yillik sozlesmeyi cebine koyacak

Arda 8 oynar mı dersin
1342988.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt