Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo'nun gitmesi çok saçma olur bence hem sağı hem solu yedeklerdi, camdan adam yedek beklerimizin hepsi.
basimiza ne geldiyse bu yedekte dursun zihniyetinden geldi. yedekte yabanci bekleteceksen maci cözebilecek hücum oyuncularini bekletirsin 2 tane. hele yabanci bek bekletmenin mantigi yok. cigeri sönmüs orta yapmaktan aciz adama gerek yok.

Taylan'ın yanına Mert Hakan ve Emre Kılınç alınsın, yerli sıkıntısı yaşamayız.
Emre Akbaba dönecek daha.

Nagatomo'nun gitmesi çok saçma olur bence hem sağı hem solu yedeklerdi, camdan adam yedek beklerimizin hepsi.
sol tamamda sağı nasıl yedekleyecekti kamki bizde bi maç oynadı heralde onuda net hatrılayamadım. benzer bi durum için linnes var zaten
linnes diyince o geldi sezon sonuna kadar nagotomonun ahı var şarkısını dinleyecez buseferde

basimiza ne geldiyse bu yedekte dursun zihniyetinden geldi. yedekte yabanci bekleteceksen maci cözebilecek hücum oyuncularini bekletirsin 2 tane. hele yabanci bek bekletmenin mantigi yok. cigeri sönmüs orta yapmaktan aciz adama gerek yok.
Savunması iyiydi lazım oluyor ikinci yarıda bu tarz adamlar, Bu Şener-Taşdemir falan hiç güven vermeyen adamlar ben olsam tutardım Nagayı ama Mariano'ya kesin yol verilmeli. Bizim yabancı olarak sıkıntımızda olmaz bence Nzonzi,Luyindama,Andone paket zaten.

Bugun oynadigimiz 4-4–1-1’e uygun oyuncular transfer etmemiz gerekiyor

Taylan bugunluk falcao’nun yaninda gezgin forvet olarak is yapti Ama o bölgeye daha kaliteli bir isim bulmamiz lazim

Orta sahada seri-lemina ikilisine guven olmaz gibi cunku 2 mac ust ustte cikaramiyorlar bu yuzden o bölgeye de bir oyuncu sart

Sag bek ve sol bek transferi zaten olmazsa olmaz

arda olayına soğuk değilim 250 bin Euro'ya gelcekse gelsin benim gözümde belhanda=arda farkları yok belhandaya.cuvalla para vermeyiz en azından

Hala kaçırdığınız bir olay var mesele para değil.. Selçuk için defalarca söyledim bedava oynayacaksa yine kalmasın diye.. Arda-selçuk gibi adamlar daima evlat kontenjanından bir şekilde forma giyiyor.. O sıfatına sıçtığım selçuk olmasa hoca mecburiyetten taylanı oynatmaz mıydı daha erken..
Ben olacağı söyleyeyim arda gelir.. O sikidikka mı her neyse onu da alırız.. Feghouli kötü oynadığı an arda 11e girer hemen.. sikidikka ısınır durur 85 dakika hocanın Göt iyice sıkışınca alır son 5 dk.. Sonra bu sikidikka iyi oynamaya başlar vay efendim doğru zamanı bekledik..

Arda-selçuk-burak gibi papazlar terimle asla bir araya getirilmemelidir..

sidikidakamı
fm profili var mı bu virtiözün?

Bence bugünün havasindan cikip sampiyonlukta antalya gibi vasat takımlarla mucadele etmeyecegimiz bilinciyle hareket edelim. Seri nzonzi feg mariano falan gitmeli. Belhanda kalacak gibi gözüküyor

Bugun oynadigimiz 4-4–1-1’e uygun oyuncular transfer etmemiz gerekiyor

Taylan bugunluk falcao’nun yaninda gezgin forvet olarak is yapti Ama o bölgeye daha kaliteli bir isim bulmamiz lazim

Orta sahada seri-lemina ikilisine guven olmaz gibi cunku 2 mac ust ustte cikaramiyorlar bu yuzden o bölgeye de bir oyuncu sart

Sag bek ve sol bek transferi zaten olmazsa olmaz
Akbaba tam o rolün adamı ama ona da güvenmiyoruz işte

Bu arada uçup kaçmaya gerek yok birini satmadan bonservisli oyuncu alamayız önce kim gidecekse ona yoğunlaşmak lazım

Savunması iyiydi lazım oluyor ikinci yarıda bu tarz adamlar, Bu Şener-Taşdemir falan hiç güven vermeyen adamlar ben olsam tutardım Nagayı ama Mariano'ya kesin yol verilmeli. Bizim yabancı olarak sıkıntımızda olmaz bence Nzonzi,Luyindama,Andone paket zaten.

Belhanda, Zonzi, Nagatomo, Luyindama out olacak zaten. Babel/Feghouli, Andone, Marcao, Donk, Mariano falan da gidebilir.

takımdaki eksikleri kapatırsak ekstradan arda'nın gelmesi bende sıkıntı yaratmaz.

zaten bu haliyle oynayamaz. 10-15 dakikalık futbol oynar ancak.

ama ilk 11'de oynatmak için alacaksak uzak dursun.

Yok hiç kusura bakmayacak. Yok öyle bi dünya gelsin 350 bin euro+Başarı bonusu.

Kabul etmiyorsa gitsin manisaya
Selçuk yıllık 500 bin euro garanti ücretinin yüzde 50 sini Arda ila paylaşacaksa o zaman gelebilir. Gerçek Galatasaraylılıklarını göstersinler bakalım. Devre arası oldu zaten Selçuk 250 bin euro ödemesini almıştır. Geri kalan ücretini de Arda'ya hibe etsin.

Şimdi transfer nöbetine gelirsek

Kesinlikle ama kesinlikle Donk yerine bir stoper almamız gerekiyor. Donk korkunç oynuyor kafası hiç sahada değil
Sağ & Sol bekimizi değiştirmek için geç bile kaldık umarım Saracchi solda sağda Linnes veya Şener bu işi götürebilir
Umarım Onyekuru transferi bitmiştir
Bugün çok net gördük ki sağ kanatta atağı sürükleyecek çizgiyi kullanacak rakip kaleye hızlı inebilecek bir oyuncu ihtiyacımız var Feghouli Galatasaray da misyonunu tamamlamış bu Sekidika denilen kara oğlan benim şu anda en çok merak ettiğim adam umarım bir an önce gelir ve izleyip değerlendirebiliriz, gerçekten tam ihtiyacımız olan adam olabilir

Stoper
Sekidika
Onyekuru

Saracchi

Basında çıkan haberlere göre 3 transferimiz bu arkadaşlar olacak umarım doğru bir stoper transferi yapabiliriz tabi Emre Akbaba ve Linnes ikilisi dönecek takıma ne kadar beğenmesek de Diagne 2. forvet olarak Andone'nin yerine gelecek takıma bunlar hep takımın hücum gücünü yukarı çekebilecek hamleler

Tabi bu transferlerin olması için başta Feghouli&Belhanda&Mariano&Nagatomo&Babel&Donk gibi adamlar ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor büyük ihtimalle Andone&Nzonzi ikilisinin sözleşme feshi gündeme gelecek

Bakalım görelim nasıl geçecek bu transfer dönemi bizim için ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt