- 6 Eylül 2014
- 93.228
- 64.165
- 4.608
Yeni yıl dileğim. Belhanda'nin defolup gitmesidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum devre arası yaşlı oyunculardan kurtulup geleceğe yatırım yapacaksak şampiyonluk beklentim şahsen olmaz bide yabancı sınırı düşecek deniyor devre arası transfer döneminden önce bunun netleşmesi lazımAlanya daki Emre olsa kesinlikle o rolün adami Ama hangi durumda takima dönecek bilmiyoruz cok riskli olur sanki
Isvec macini örnek vereyim,o macta attigi 2 golu hatirlarsan tam o bölgenin adami zaten Emre
3 aydır sakatmis o yavManuel Da Costa veto edilmiş. Olimpiakoslu şu Cisse gelir sanırım stopere
3 aydır sakatmis o yav
sezon sonu ıcın nazım sangareye nedersin üstadlinnes'e teklif varsa onu da yollayabilirler bence.
sezon sonu ıcın nazım sangareye nedersin üstad
Mert Çetine gitsinler işte kiralayalimBaşkasına giderler o zaman
Mert Çetine gitsinler işte kiralayalim
Cok cabuk radikal kararlar alip artik farkli bir Galatasaray olusturmak lazim. Kagni futboluyla bir yere varamayiz. Ezber bozan oyuncu sayisi arttikca rakipler kimi tutacagini sasiriyor ve cok kolay goller atabiliyoruz. Muslera ve Falcao disinda 30 ve üstü yabanci kim varsa yollamak lazim. Mazeretli oyuncu kabul etmiyorum.Şimdi transfer nöbetine gelirsek
Kesinlikle ama kesinlikle Donk yerine bir stoper almamız gerekiyor. Donk korkunç oynuyor kafası hiç sahada değil
Sağ & Sol bekimizi değiştirmek için geç bile kaldık umarım Saracchi solda sağda Linnes veya Şener bu işi götürebilir
Umarım Onyekuru transferi bitmiştir
Bugün çok net gördük ki sağ kanatta atağı sürükleyecek çizgiyi kullanacak rakip kaleye hızlı inebilecek bir oyuncu ihtiyacımız var Feghouli Galatasaray da misyonunu tamamlamış bu Sekidika denilen kara oğlan benim şu anda en çok merak ettiğim adam umarım bir an önce gelir ve izleyip değerlendirebiliriz, gerçekten tam ihtiyacımız olan adam olabilir
Stoper
Sekidika
Onyekuru
Saracchi
Basında çıkan haberlere göre 3 transferimiz bu arkadaşlar olacak umarım doğru bir stoper transferi yapabiliriz tabi Emre Akbaba ve Linnes ikilisi dönecek takıma ne kadar beğenmesek de Diagne 2. forvet olarak Andone'nin yerine gelecek takıma bunlar hep takımın hücum gücünü yukarı çekebilecek hamleler
Tabi bu transferlerin olması için başta Feghouli&Belhanda&Mariano&Nagatomo&Babel&Donk gibi adamlar ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor büyük ihtimalle Andone&Nzonzi ikilisinin sözleşme feshi gündeme gelecek
Bakalım görelim nasıl geçecek bu transfer dönemi bizim için ...
Birileri eyvah der ama ben Allah derim. Gelsin Sangare. Sener ayakkabisini baglar anca Sangare'nin.sezon sonu ıcın nazım sangareye nedersin üstad
sezon sonu ıcın nazım sangareye nedersin üstad
Yav orda ne uzar 'ne kısalır. Gelsin işte bize. Seneye Lyundama ile 2 li olurlarKalsın Romada çocuğun kariyeriyle oynamaya gerek yok. Aklı varsa gelmez
2020'ye girecegiz sen daha 2008 diyorsun. Türk futbolu hala bu kafadan cikamiyor. Nihat Kahveci gibi forvet alalim o zaman. Mehmet Aurelio gibi bir yerli orta saha bulalim.Arda keşke fiziksel ve mental acıdan hazır olsa..2008'deki gibi şampiyon yapsa...son 6 maçta 4 gol 3 asist falandı galiba 2008deki şampiyonlukta istatistiği