Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.126
- 101.336
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao 4-5 etse mert'i bonservisiyle alabiliriz. koray günter gibi geri alma opsiyonu koyarlar iste mert cetin bizde fark yaratamazsa roma zarar etmeden bir oyuncu elden cikarmis olur. barcelona ve juventus hep böyle yapiyor. yolluyor alt yapida para edenleri ve sonra tutanlari geri aliyorlar.Mert Çetine gitsinler işte kiralayalim
Arda geldi gelecek sen ne diyon yav nurhan tabiki gelirse destek olacağız mecbur ve katkı vermesini isteyeceğiz.adam çok yetenekli2020'ye girecegiz sen daha 2008 diyorsun. Türk futbolu hala bu kafadan cikamiyor. Nihat Kahveci gibi forvet alalim o zaman. Mehmet Aurelio gibi bir yerli orta saha bulalim.
Yav orda ne uzar 'ne kısalır. Gelsin işte bize. Seneye Lyundama ile 2 li olurlar
adam tayfanin haydutlarini ben desteklemem. galatasaray olur sana terimspor. arda'yi isteyen ve destekleyen galatasarayli degildir.Arda geldi gelecek sen ne diyon yav nurhan tabiki gelirse destek olacağız mecbur ve katkı vermesini isteyeceğiz.adam çok yetenekli
Alin Jesse ile bunu da lemina ile orta sahayı parcalasinlar
Istemiyorum ama gelirse Galatasaraya yapacağı katkıyı onemserimadam tayfanin haydutlarini ben desteklemem. galatasaray olur sana terimspor. arda'yi isteyen ve destekleyen galatasarayli degildir.
O degilde ilk önce seyirciye sordu seyircilerin yüzde 12’si Sabri dedi.
zeki uzundurukan:" haber geldi, haber geldi nagatomo takımla vedalaşmış.İlk ayrılan oyuncu nagatomo."
Bence Diagne'yi yollayacaklar yine takıma döneceğini düşünmüyorum dönse bile süre falan bulamaz bizde yedek bekleyeceğine gitsin iyi kötü bir yerde oynasın
Bu Arda nasıl bir adamsa çevresi Terimden bile güçlüymüş, öyle böyle kendini aldırdı buraya adam.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi