Ali YILDIZ
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 4.460
- 2.798
- 648
Şansa bak yatmasa bari ya ne iş tam kovulacağı tuttu jardim denilen herifin
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansa bak yatmasa bari ya ne iş tam kovulacağı tuttu jardim denilen herifin
Monaconun hoca değişti yeni hoca Onyekuruyu isterse aldık başımıza belayı
Donk dışında aşırı beğendim 11 tercihini renktaş. Belki bir dos gerekebilir diye düşünüyorum bu orta sahaya. Makul,gayet genç bir takım. Sekedika yerine Shaqiri of of olurdu tabi.maçtan gördüğüm Feghouli mariano Nagatomo gönder maç harico genel olarak ta Selçuk Belhanda gibi çöplerden kurtul taylani özellikle çok beğendim ilk 11 de devam etmeli topla ilişkisi güzel gündemdeki isimlerle şöyle bir kadroya ben okeyim
Muslera
Linnes Donk Marcao Sarrachi
Lemina
Taylan Quintero
Sekedika Falcao Onyekuru
Taylan ve Falcao çok iyi anlaşıyor bence Taylan tutar
Bu adam Galatasaray'ın teklifi komik dememiş miydi zamanında? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Yine de formda olsaydı gelmesinden yana olurdum. Her insan hata yapabilir sonuçta. Hatasından ders almışa benziyor.Ya bu Arda’ya niye takindi yaptiniz bukadar. Gorende irkinizi gecti sanicak. Tamam gecmisti hata yapmistir ama hic bir zaman Galatasaraya saygisizlik yapmadi. Belliki bunlardan cok ders aldi adam 1.5 senedir yirtiniyor geri donmek icin. Kendisi bizim kadar koyu Galatasaraylidir, birakin gelsin.