Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahahha ne Talisca'sı kardeşim adam gol rekorları kırıyor bırakırlar mı

Andrija zivkovic... Bir fm balonu olacak gibi duruyor, benficada sans bulamiyor ve 2021de bitiyo sozlesmesi. Bu yaz elden çıkarabilirler yoklanabilir bi topcu

Antonio Marin... Dinamonun genc kanat oyuncusu henuz parlamadan calinabilir ama para lazim biraz.
ce.scout

Cok cabuk radikal kararlar alip artik farkli bir Galatasaray olusturmak lazim. Kagni futboluyla bir yere varamayiz. Ezber bozan oyuncu sayisi arttikca rakipler kimi tutacagini sasiriyor ve cok kolay goller atabiliyoruz. Muslera ve Falcao disinda 30 ve üstü yabanci kim varsa yollamak lazim. Mazeretli oyuncu kabul etmiyorum.

1-Kanat diye aldigin Feghouli'nin kanatta oynayacak temposu kalmamis, ortada bile hak getire oynuyor. Yürüyor resmen.

2-Zonzi statik ve tek yönlü, bizde tutmadi, böyle Ceyhun Gülselam görevi verirsen adam tabi fark yaratmaz.

3-Mariano ve Nagatomo maclarin ikinci yarisinda oyundan düsüyor, sonra bu yasta adam gidip gelemez diyorlar. Ona göre tükenmeyecek adam alacaksin beke. Yedekte zaten böyle maliyetli yasli yabanci olmamali. Hem Nagatomo orta bile yapamiyor.

4-Donk'un stoper hali hic cekilmiyor, konsantrasyonu cok düsük, cok acik veriyor.

5-Babel ise kanatta asla oynayamaz. Forvette ise bir sürü pozisyonu hic ediyor. Babel-Falcao cok uyumsuz bir ikili. Anca sonradan oyuna girince yarim saat falan is yapar. Kadroda böyle bir statüde olan adama 3.5m euro verilmez. Euro 2020'ye gitmek istiyorsa yol vermemiz lazim. Turnuvaya gitmek disinda sadece Youtube videolari cekmek isteyen adam.
Çok net Onyekuru gibi Saracchi veya bu Sekidika gibi adamların peşinde olmamız lazım orta sahada Lemina profilinde oyunun 2 yönünde de etkili olabilen bir gezici profilde adamlar adamlarımızın çoğalması gerekiyor

Hocam bu nasıl aforizmadır be... Müthiş bir özdeyiş...

1577567501972.webp

Talisca nedir arkadaş ligde benim son 10 yılda gördüğüm en muhteşem oyuncu bir daha düşmez buralara.

Talisca'yı bize kaptırmak istemez besiktas. Eğer imkan varsa onlar zorlar diye düşünüyorum. Oldu ki alırsak onyekuru talisca çok can yakar. Ama çok düşük bence ihtimal.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt