Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca'yı bize kaptırmak istemez besiktas. Eğer imkan varsa onlar zorlar diye düşünüyorum. Oldu ki alırsak onyekuru talisca çok can yakar. Ama çok düşük bence ihtimal.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onlar once gotlerine don alsin, kasada 0 kurus var tinercilerin.

Talisca neden olmasın? Çin kulüpleri maaşlarda ciddi şekilde indirme gitmek zorundalar. Senelik maksimum 3 milyon euro verebiliyorlar.

edit: Çin kulübü bonservisini almış. Kiralık oynuyor sanmıştım.
Senelik maksimum 3 olayı yeni yapılacak sözleşmelerde geçerli olacak. Talisca'nın kaç yıllık sözleşmesi kaldı bilmiyorum ama eski sözleşmesindeki ücreti almaya devam edecek.

Ne Taliscası beyler yaw bonservisini geç maaşını nasıl ödeyeceğiz? Teixeira'ya zor deniliyordu Talisca mucizevi olur onun işi daha zor.

Talisca'nın geleceğini sanmıyorum. Ayrıca Türkiye'de oynarken skora çok katkı verdiğini fakat takım oyununa katkısının çok az olduğunu hatırlıyorum. Acaba böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var mı ? Şuan topu 3. bölgeye götüremeyen bir takımımız var. Talisca ile uğraşmak yerine Taylan'a o bölgede şans verip diğer mevkilere ağırlık versek daha iyi olur.

EM557scX0AAN0o-

Sosyal medyanın gazına gelip hocayı ve yönetimi baskı altına almayalım beyler. Ne Taliscası ya adamlar maliyetsiz genç futbolcu peşindeler. Örnek Jesse gibi zaten mantıklı ve doğru olan da bu.
Boş hayaller kurup da sonra yönetime sallamayın. Yıldız transferi olmaz olmasın da zaten ihtiyacımız olan genç, dinamik ve hızlı futbolcu.

Talisca'nın geleceğini sanmıyorum. Ayrıca Türkiye'de oynarken skora çok katkı verdiğini fakat takım oyunana katkısının çok az olduğunu hatırlıyorum. Acaba böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var mı ? Şuan topu 3. bölgeye götüremeyen bir takımımız var. Talisca ile uğraşmak yerine Taylan'a o bölgede şans verip diğer mevkilere ağırlık versek daha iyi olur.
Kesinlikle katılıyorum. O dönem konuştuğum bjkliler Talisca takım oyununda yok, defans oyununda yok diye eleştiriyordu. Top onda olunca cidden tehlike bir herif ama topsuz oyunda iyi değil gibi. Eğer devre arası bu tarz sükse yapacak bir oyuncu alacaksak bu isim Teixeira olmalı diye düşünüyorum. Kendisi takım oyununa daha yatkın bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt