Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.245
- 72.847
- 5.188
Şeneri unutmuşum sağlam olsa oynar ama gökhan zanı geçti bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeneri unutmuşum sağlam olsa oynar ama gökhan zanı geçti bu
yalandır kamki inanma. kap bi geliyormus yunes bernda sözlemesi uzatma görüşmleri başlamıştır cart curtTalisca nedir arkadaş ligde benim son 10 yılda gördüğüm en muhteşem oyuncu bir daha düşmez buralara.
Hep statik adamlari kadroya doldurmusuz gercekten. Sezon sonu Nazim Sangare, Mert Hakan Yandas ve Emre Kilinc bedelsiz olarak transfer edilirse elimiz epey rahatlar, hem genc hem yetenekli oyunculari doldurmak lazim.Hocanın basın toplantısındaki açıklamaları belli işte 10 numara ve hızlı kanatlar istiyor. 2 hızlı kanatta geldi sayılır.
Belhanda ve 3-5 kuruş Babeli satıp 10 numara ve stopere parayı gömecez.
Yazında eğer kadro tutarsa feghouli-Diagne-Maicon gibilerini toplamda 20 milyona satarsak Leminanın bonservisi alırız 1-2 kiralık takviye gelir sonra
emre kılınç ve taylan 2013 yazında gelecekti.ustelik ikisi de daha 18 di.kismet 2020'yeymis.
James, Real'da fazla süre alamıyor. Bence yarım sezonluk bir teklif edersek kabul ederler diye düşünüyorum. Falcao vatandaşını ikna konusunda devreye girmeli. Stopere de Ragnar Sigurdsson gibi tecrübeli, soğukkanlı bir oyuncu alınmalı.
Ekli dosyayı görüntüle 68513
Hep statik adamlari kadroya doldurmusuz gercekten. Sezon sonu Nazim Sangare, Mert Hakan Yandas ve Emre Kilinc bedelsiz olarak transfer edilirse elimiz epey rahatlar, hem genc hem yetenekli oyunculari doldurmak lazim.
emre kılınç ve taylan 2013 yazında gelecekti.ustelik ikisi de daha 18 di.kismet 2020'yeymis.
nerelerdesin olm görünmüyon pekSergey
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalede Okan Kocuk
Sag bekte Nazim Sangare
Orta sahada Mert Hakan Yandas, Taylan Antalyali, Ömer Bayram, Emre Akbaba
Kanatta Emre Kilinc
Forvette Adem Büyük
Stopere Mert Cetin, sol beke Umut Meras'i alirsak bu yerli rotasyonuyla 3-4 sene domine ederiz.
@Ozan Puki @Hakan Duztepe beles adamlari toplamak lazim. halihazirda iyi iskeletimiz var yerli olarak. sener ve ahmetten olmaz.