Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle katılıyorum. O dönem konuştuğum bjkliler Talisca takım oyununda yok, defans oyununda yok diye eleştiriyordu. Top onda olunca cidden tehlike bir herif ama topsuz oyunda iyi değil gibi. Eğer devre arası bu tarz sükse yapacak bir oyuncu alacaksak bu isim Teixeira olmalı diye düşünüyorum. Kendisi takım oyununa daha yatkın bir isim.
işte o konuştuğun kişilere bejekelilere bizlerde bu yüzden tinerci diyoruz.Taliscayı beğenmemek nedir ya Allah taş yapar adamı

Kesinlikle katılıyorum. O dönem konuştuğum bjkliler Talisca takım oyununda yok, defans oyununda yok diye eleştiriyordu. Top onda olunca cidden tehlike bir herif ama topsuz oyunda iyi değil gibi. Eğer devre arası bu tarz sükse yapacak bir oyuncu alacaksak bu isim Teixeira olmalı diye düşünüyorum. Kendisi takım oyununa daha yatkın bir isim.

Yapmayin yahu adam geriye gelip topu alip driplingle cikiyordu bildigin oyuncunun krali gelmiste defansa katkisimi dert oldu talisca yarim sezonda 20 gol atar arkadaki hiyarlarda defans yapsin isi ne

işte o konuştuğun kişilere bejekelilere bizlerde bu yüzden tinerci diyoruz.Taliscayı beğenmemek nedir ya Allah taş yapar adamı
Renktaş beğeniyorlar ama sandığınız kadar da iyi değil defoları var diyorlar. Ha bizim orta sahaya Belhanda'dan sonra level atlatır master seviyeye geçer o ayrı.

Uğur Karakullukçu: “Onyekuru'yu zaten vermek istemiyordu Monaco ama oyuncuyu kurtarmak için veriyorlar, psikolojik olarak da zor durumdaymış Galatasaray'a vermediler diye. Ne yedirip içiyorlar bu adamlara Florya'da, cidden merak ediyorum.”
en baştan belliydi zaten
DiuOboMWsAAlwHY.webp
Dis9nX3XkAAhnoq.webp

Yeni gelen sınırlama Talisca ve mevcut sözleşmeye sahip futbolcuları kapsamıyor. Talisca o kadar parayı bırakıp buralara gelmez.
Orası doğru fakat durumunu sormuş olabilirler. Talisca zaten çok zor ihtimal olursa inanılmaz iş olur olmazsa da fazla yüklenmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt