Sezon başlamadan önce kağıt üstünde çok doğru transferler olması ile birlikte katkı alacağımızı da düşündük hepimiz.sqdece hoca ve yonetim degil ,biz de bu kadroya inandık.babelin tecrübesine ve golculugune,fiziğine güvendik.hep o ortasaha güçlü olmalı vurgusu nzonzi,seri ve lemina gibi ust düzey isimlerle bir nihayet buldu.emre mora ve olaganustu yeteneklerine güvendik ama olmadi.fatih hocaya rağmen.. ki onyekuru sonrası doğru ve o hızlı kanat emre mordu.andoneyi de kanatta oynatiriz dedik ama sakatlığı ve takım musade etmedi.jimy bekleneni veremedi.falcao kendini zorladı ve talihsiz bi sakatlık geçirdi.lemina geçen seneyi kampsız ve maç eksiği ile geçirdiğinden ve burda 2-3 kişilik oynadığından sakatlıklar yaşadı.seri için doğru bi takım kurgusu kuramadık.zaman zaman ciddiyetsizligi başımıza bela oldu.nzonzi iyi giderken saçmaladı ve ondan da doğru bi takım kurarak faydalanamadık.böyle olacağını bilmiyorduk.ama kaçırdığımız nokta şimdi o övdüğünüz omeri hoca aldırdı,onu ortsahada hoca oynattı.taylani yine hoca aldırttı ve evet geç oynattı ama bi süre oynatmamak için nedenleri vardı.nzonzi,seri ve leminanin olması gibi...belki selçuk yerine süre bulmalıydı,buna katılıyorum. Ve gecen sene fegholi icin hocayi belli bis ure eleştirmiştiniz,golleri atınca..ki oynamadigi o sure icerisinde akhisar kupa macinda iyi oynadigini söyleyen ve hocani n haksızlık ettiğini soyleyenlerdendim,sizler fegholiye soverken.ayni feghouli bu sene inanılmaz isteksiz basladi.hocanin onu adam etmeye calismasi ve cezalandirmasi doğruydu diye düşünmeye basladim.fegholi gecen sezon formayi kendi aldi.hoca hakedene formayi verir ama kadroya birden 3-4 isim de sokamaz. umarım 2020,hiç bi şekilde taraftar olarak haketmedigimiz bu 2019un ilk devresini tamamen unutturur,seri galibiyetlerle şampiyonluğu alırız.