Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezondan kalma 6 numara sorunumuz devam ediyor. Nzonzi'de dikis tutmadi. Seri de Lemina da 6 numara degil. Yenisini almayacaklarsa elimizdeki tek gercek ön libero Donk'u oraya geri koymak icin stopper almaliyiz. Emin'I de rotasyona sokmaliyiz. Hoca su gereksiz inatlarindan vazgecse iyi olacak.

Gecen sezondan kalma 6 numara sorunumuz devam ediyor. Nzonzi'de dikis tutmadi. Seri de Lemina da 6 numara degil. Yenisini almayacaklarsa elimizdeki tek gercek ön libero Donk'u oraya geri koymak icin stopper almaliyiz. Emin'I de rotasyona sokmaliyiz. Hoca su gereksiz inatlarindan vazgecse iyi olacak.
Lemina 6 renktaş.

ulan simdi drogbanin gollerine bakiyorum

ne adammisin be drogba forvetin krali

Lemina 6 renktaş.

Degil be haci. Cok aciliyor. Marcao ile Donk ikinci yari tek baslarina Antalya'nin kac atagini kestiler. Geri kosmasi iyi guzel, mucadeleci olmasi, hirsi pek ala. Ama oyunun yarisinda bastan durmasi gerektigi yerde degil adam.

"...bu koşucu arkadaşlar da bize katıldıktan sonra daha farklı bir Galatasaray seyredeceğiz"

F.Terim

Basın toplantısından... bu ne demek hakikatte artık hızlı ve çevik Adamlar gelecek.

Saracchi, Onyekuru ve Sekidika bence banko biz de.

Buna AŞK diyorum

Screenshot_20191229-065753.webp

Büyük ihtimal böyle birşey olacak

Linnes Transfer Marcao Saracchi
_______Lemina__Transfer
Jesse_______Taylan_____Onyekuru
_____________Falcao

Elbette bir tane üst düzey CM / ACM ve DCM muhakkak Gelmeli. Taylan ile bir opsiyon daha kazandık ...bu güzel.

Yinede kanat ve Bek transferleri çok daha önemli

____________Lemina____Taylan
________________Teixeira

.. görmek isterim.

Tabiki Taylan daha defansif pozisyonda nasıl performans verir, bilinmez.

Kaliteli CAM gelirse onun yedeği olur. HA Taylan bu performans 2-3 maç devam ederse... muhakkak OS da bir yer bulunur.

Belhanda ve Feghouli heralde teklif gelmez gibi geliyor bana , buna bakarak Naga, Mariano,nzonzi, andone gider luyindama nin sözlesmesi durdururlur. Böyle olursa 5 kisilik yer acilir yetermi sanki bence yetmez, onun icin Belhanda Feghouli ile birsekilde yollar ayrilmali Seri de giderse iyi olur adam güzel pas dagitiyor ama resmen yürüyerek oynuyor

Ulan saat 23 de uya kaldım (normal geç yatarım) sabahın köründe uyandım ..şimdi de uyku yok.

YouTube da videolar izliyorum..nasıl olduysa bir İran gezi videosuna denk geldim. Çok ucuz bir ülke ya..bir gün görmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt