Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Kimseye üzülmedim defansimizin belkemigi lyundama ya üzüldüm.Bu adam geri geldigi zaman eskisi gibi olma ihtimali yok degil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina 6 renktaş.Gecen sezondan kalma 6 numara sorunumuz devam ediyor. Nzonzi'de dikis tutmadi. Seri de Lemina da 6 numara degil. Yenisini almayacaklarsa elimizdeki tek gercek ön libero Donk'u oraya geri koymak icin stopper almaliyiz. Emin'I de rotasyona sokmaliyiz. Hoca su gereksiz inatlarindan vazgecse iyi olacak.
Chelsea maci genis özet izle rtasulan simdi drogbanin gollerine bakiyorum
ne adammisin be drogba forvetin krali
Lemina 6 renktaş.
Chelsea maci genis özet izle rtas
Degil be haci. Cok aciliyor. Marcao ile Donk ikinci yari tek baslarina Antalya'nin kac atagini kestiler. Geri kosmasi iyi guzel, mucadeleci olmasi, hirsi pek ala. Ama oyunun yarisinda bastan durmasi gerektigi yerde degil adam.
Buca ne zaman Avrupa şampiyonu oldu ?Bucasporun avrupa şampiyonu olan kadrosunda takimin 10 numarasıymış taylan.salihten daha yetenekli dendi 2013te
Var, örneğin Bruma'yı hatırlarsan eskisinden daha güçlü dönmüştü.Kimseye üzülmedim defansimizin belkemigi lyundama ya üzüldüm.Bu adam geri geldigi zaman eskisi gibi olma ihtimali yok degil mi
AltyapısıBuca ne zaman Avrupa şampiyonu oldu ?