Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samatya sözleşmeli oyuncu az para istemez genk

fakat wanyama tarzı tempolu bir önlibero çok önemli bizim için

Samatta .için normalde Genk 30 milyon ister ama oyuncu ayrılmak istiyorsa en düşük olarak 10 milyon isterler.
ucuza bırakmazlar sözleşmeli oyuncusunu.

Gurrpegi emre kılınç ve mert hakan gelecek diyor ama sene sonu anladığım kadarıyla

evanderi almak lazım bi an önce.

belhanda-evander
nzonzi -ederson olmalı

Umarım bu emre ve mert hakan için protokol yapmışlardır vazgeçerlerse yüklü bir ceza miktarı koymuşlardır
Aksi takdirde sezon sonu koç bunlara daha fazlasını verir alır Sırf elinden kaptım demek için
ozaman yönetime ağır söverim.

Onyekuru ve Jesse ile iki kanatli sistemi çok merak ediyorum fatih terim arda icin kesmez umarım ikisinden birini arda nerede oynayacak oda soru işareti feguli belhanda Babel andone seri gidecek mi hep soru işareti .Mensah Taylan lemina orta sahası çok mu yumuşak olur bilmiyorum Jimmy emre tasdemir takas da kullan gitsin mensah için kullanmadığın adamı tutma takimda Selçuk da bıraksın kadroda yer açmak lazım

Ne Onye ne Sedika asistci degil gibi. Falcao kalacaksa bizim onu beslememiz lazim. Onye + asistci sag kanat daha iyi olur gibi. Sedika yedeklere kalite katar.

Ya Allah adı verdim araplara veya yolu arabistandan geçenlere musallat olmayalım yeter Biraz Latin amerika verin oradan

----------Muslera--------
Şener(Linnes)-Transfer-Marcao-Saracchi
-----Seri(Taylan)-Lemina-------
Jesse-----Feghouli----Onyekuru
-----------Falcao---------

Feghouli yürüyerek oynadığı için forvet arkasında pas oyunu ve yaratıcılığıyla daha etkili olur. Kanatlar ve bekler de baya tempolu oldu.Saracchi-Onyekuru kanadından tabiri caiz ise yardırırız. Jesse-Şener kanadı soru işareti tabi ancak Belhanda vb yüksek paraya satılmadığı sürece oraya maliyetli adam alabileceğimizi sanmıyorum. Rotasyonla falan idare edeceğiz.

Sezon basinda yalvardik Henry yada onun tarzi biri olmadan birsey olmaz diye
Simdide aynisini Talisca tarzi orta saha icin diyorum, kesinikle alinmasi lazim yoksa yine birsey olmaz bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt