Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leven ümit erol denen kolpaciya inanmak icin ne yasadiniz bu kadar?sampiyonluk icin karamsarlikta,bitmiş ya da bitecek bi transferde aksilik çıkmasını bekler gibi davranmakta üstümüze yok.su tutumdan vazgecelim bi artik

serdar ali gs talisca'ya 6 milyon euro vermiş diyor. ayakkabı bağcığına ettik herhalde. ho o zaman ne diyelim

Fatih Terim: "Kötü giden takıma Taylan'ı koyarsam onu kaybederim. Doğru zamanı bekleyeceğiz ve Taylan'ı kazanacağız.'' (2 Kasım 2019)

Doğru zamanı gelince Taylan Antalyalı:
⚔ 5 maç
⚽ 2 gol
🅰 3 asist
Tuzla macinda bile harcayacaklardi adami sonrada bos bos konusuyorlar Atalay Mustafa oynasaydi bu donem cocuklarin prof hayiti bitmisti bu taraftar ile sabretmeyi bilmiyorlar cunku

levent umit erola verilen her deger o kadar aşagılık bir degerdir ki . keko ilgi düşkünü low bi herif ya . iyi bir insan olmasam gider dövmek için caddelerde beklerdim. ama güzel bilegi var.

Fatih Terim: "Kötü giden takıma Taylan'ı koyarsam onu kaybederim. Doğru zamanı bekleyeceğiz ve Taylan'ı kazanacağız.'' (2 Kasım 2019)

Doğru zamanı gelince Taylan Antalyalı:
⚔ 5 maç
⚽ 2 gol
🅰 3 asist
Nasıl yani. Durmadan kötü oyunculari oynatırsan kötü gidersin tabi. Biz ayrıntılar yüzünden 6-8 puan verdik

"Ayrıca Selçuk İnan'ı ısrarla oynatıp emekliliğini getirerek Galatasaray'ın geleceğini kurtararak çok önemli bir iş yaptığı görüldü" 30 Aralık 2019

Takıma Taylan'ın girişiyle top oynamaya başladığımız noktayı es geçerek diyoruz ki Allah Fatih Terim'den razı olsun.

Tuzla macinda bile harcayacaklardi adami sonrada bos bos konusuyorlar Atalay Mustafa oynasaydi bu donem cocuklarin prof hayiti bitmisti bu taraftar ile sabretmeyi bilmiyorlar cunku
Yunus geçen sezon başı yıldızdı şimdi tırt.yunus yarın birgun güzel bi asist yapsa gol atsa ki alasını yapar,sasirmam dönenleri.daha 19 yaşında,hata da yapacak,bazen isteksiz de olacak ne yazıkki.ama karakteri şu süreçte yerine oturursa herşey güzel olur onun icin

beyler transfer var :-)
cfcf93ed-df84-4b22-951b-e261c6878fbf-m.webp

Sabirsızsınız arkadaşlar.ruzgara gore yon alıyoruz.hoca cok hatalar yapti,israrci olarak bazi konularda.ve hocanin kendisi bi 6-7 puana mal oldu,evet.ama ben niye demiyorum şu genci oynat hocam diye,hocaya düşkünlüğümden mi ?hayir.taraftari ve hocayi biliyorum çünkü.burda hocayi savunuyorum diye maç izlerken ve hoca hata yaparken sakince durdugumumu saniyosunuz?kufur de ediyorum takıma herkese ama burası Galatasaray forumu.fatih terime saygısızlık yapilmamali.kufurunuzu forum dışında edin,kızgınlığınızı burda dile getirip elaleme malzeme vermeyin

Linnes bu takımın as oyuncusu olamaz zaten hiç bir zaman sağ bekte istenilen performansı da veremedi. 6 aydır oynamayan Linnes yerine ben Mariano ile sezonu tamamlarım çünkü daha mantıklı.
Ne kisir dongu! Once takimin en iyi bekini kadro disi birak, sonrada 6 aydir zaten oynamiyor diye artik yalnizca yuruyen dedelerle yola devam et. Linnes’ten iyisi gelecekse amenna, ama soz konusu takimda var olan beklerse, 6 ay degil 1 yilda oynamasa en iyisi halen Linnes. Belhanda copunu kadrodaki en iyi oyuncu goren teknik kadronun ve bir avuc taraftarin bunu gorememesi normal.

Yapacağımız transferlerle 2.yarıya tudor lü sezon başlangıcı gibi gümbür gümbür girmeliyiz..Yoksa işimiz çok zor..Ilk 5 hafta önümüzde gerçekten iyi bir fikstür var..
Geçen sene ilk yarı bittiğinde yine başakşehir den 6 puan gerideydik ama 2.yarı oynayacağımız mac içerideydi yenip puan farkını 3 yaparız diye hesapliyorduk..Bu yıl 2.yarıdaki mac deplasmanda ve berabere bile kalsak ıkili averaj onlarda kalacak..
Fb geçen yıl yarışta hiç yoktu 4 puan önümüzde..
Ts ile aynı puandaydık onlar 5 puan önümüzde.
Bjk' in 4 puan önündeydik şimdi 3 puan önümüzdeler..
Üstüne bir de sivasspor var..

Zor ama şampiyon olursak kesinlikle geçen yıldan çok çok daha zor bir iş başarmış olacağız ve psikolojik üstünlüğü gerçekten ele geçireceğiz.. Inşallah başarırız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt