Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.454
- 47.975
- 4.933
Top kontrolü falan bayağı ben futbolcuyu diye bagiriyorDerken?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kontrolü falan bayağı ben futbolcuyu diye bagiriyorDerken?
Tuzla macinda bile harcayacaklardi adami sonrada bos bos konusuyorlar Atalay Mustafa oynasaydi bu donem cocuklarin prof hayiti bitmisti bu taraftar ile sabretmeyi bilmiyorlar cunkuFatih Terim: "Kötü giden takıma Taylan'ı koyarsam onu kaybederim. Doğru zamanı bekleyeceğiz ve Taylan'ı kazanacağız.'' (2 Kasım 2019)
Doğru zamanı gelince Taylan Antalyalı:
⚔ 5 maç
2 gol
🅰 3 asist
Nasıl yani. Durmadan kötü oyunculari oynatırsan kötü gidersin tabi. Biz ayrıntılar yüzünden 6-8 puan verdikFatih Terim: "Kötü giden takıma Taylan'ı koyarsam onu kaybederim. Doğru zamanı bekleyeceğiz ve Taylan'ı kazanacağız.'' (2 Kasım 2019)
Doğru zamanı gelince Taylan Antalyalı:
⚔ 5 maç
2 gol
🅰 3 asist
yalan duyumculuktan dolayi baaaanbeyler transfer var :-)
Yunus geçen sezon başı yıldızdı şimdi tırt.yunus yarın birgun güzel bi asist yapsa gol atsa ki alasını yapar,sasirmam dönenleri.daha 19 yaşında,hata da yapacak,bazen isteksiz de olacak ne yazıkki.ama karakteri şu süreçte yerine oturursa herşey güzel olur onun icinTuzla macinda bile harcayacaklardi adami sonrada bos bos konusuyorlar Atalay Mustafa oynasaydi bu donem cocuklarin prof hayiti bitmisti bu taraftar ile sabretmeyi bilmiyorlar cunku
beyler transfer var :-)
Ne kisir dongu! Once takimin en iyi bekini kadro disi birak, sonrada 6 aydir zaten oynamiyor diye artik yalnizca yuruyen dedelerle yola devam et. Linnes’ten iyisi gelecekse amenna, ama soz konusu takimda var olan beklerse, 6 ay degil 1 yilda oynamasa en iyisi halen Linnes. Belhanda copunu kadrodaki en iyi oyuncu goren teknik kadronun ve bir avuc taraftarin bunu gorememesi normal.Linnes bu takımın as oyuncusu olamaz zaten hiç bir zaman sağ bekte istenilen performansı da veremedi. 6 aydır oynamayan Linnes yerine ben Mariano ile sezonu tamamlarım çünkü daha mantıklı.