Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstart sen dersen inanırım James Rodriguez ile ilgili son durum ne

Teşekkürler

renktas 2 ay once ilgimiz vardi ama hoca degisiklig, yukselen form zora soktu. cok degisken var bu transferde. terim bizzat falcaoya da gorev verdi ikna etsn diye. bence sans az . quientro daha faxla bir de brezilylo bir adam var o konuda maddi pazarliklar cok sicak

Yilbasi bombasini patlatmaya hazirmiyiz GSC?????

E2D1C801-C60F-4451-96EB-49D10775E330.webp

Ali Ece: “Taylan Antalyalı’nın olayı çok modern bir ortasaha olması. Galatasaray, bu sezon ilk kez rakip yarısahada bu kadar fazla topla buluştu. Bireysel açıdan en fazla buluşan oyuncusu Taylan’dı. Cezasahası içine en fazla al da at pası veren de Taylan’dı.” (Vole)

Ali Ece: “Taylan Antalyalı’nın olayı çok modern bir ortasaha olması. Galatasaray, bu sezon ilk kez rakip yarısahada bu kadar fazla topla buluştu. Bireysel açıdan en fazla buluşan oyuncusu Taylan’dı. Cezasahası içine en fazla al da at pası veren de Taylan’dı.” (Vole)

Yaw tamam ne abarttılar sanki reale karşı oynadı bu topu altı üstü antalya karşındaki takım...Ben de çok beğendim taylanı mutlaka şans bulsun ama herifi bu kadar abartmanın alemi yok bakalım bu formunu ne kadar sürdürecek.. Şu an kimse iplemediği için taylana özel önlem de almıyor yarın öbür gün markaj altında daha zor maçlara çıkacak... Mesela en basitinden rakipler ömer için önlem almaya başladı formayı ilk kaptığı zamanki kadar rahat değil ama ömerin maşallahı var şimdilik gayet iyi..

Taylan son iki senedir takip ettiğim bir oyuncu ne yalan söyleyeyim son iki yılki performansı bildiğin kazma futbolcu statüsündeydi. Top kontrolü zayıf, sürekli top kaptiriyordu, bitmek bilmeyen enerjisi var ama hep vardı. 88.dakikada ileri yardırırken görebiliriz kendisini.
Bu sene oynadığı tüm maçlarda beni hayretlere sokuyor bayağı tekniği geliştirmiş bu hızda ilerlerse en geç seneye iyi bir avrupalı kulübüne kapağı atar bizde güzel paralar kazanırız.

Taylan’ı izlerken aklıma Blerim Dzemaili geliyor. Koşması, topu sürmesi, sahada ki oyun tarzı.

Bilmem bir bana mı öyle geliyor.

Sanırım hoca, Arda için farklı bir formül düşünüyor. Arda’nın futbolculuk kariyeri sonrası ilk adımları Galatasaray’da atılacak. Kariyeri sonrası kulüpte alt yapıda önemli bir rol alacağını düşünüyorum.

Öyle ya da böyle bu adamın yurt dışında da çevresi geniş. Atletico de Madrid ve FC Barcelona’da forma giymiş bir adamdan bahsediyoruz. Öyle Selçuk Inan’a benzemez bu adam.

Arda Turan zirveyi de, dibi de görmüş adam. Faydalanmak lazım.

Sanırım hoca, Arda için farklı bir formül düşünüyor. Arda’nın futbolculuk kariyeri sonrası ilk adımları Galatasaray’da atılacak. Kariyeri sonrası kulüpte alt yapıda önemli bir rol alacağını düşünüyorum.

Öyle ya da böyle bu adamın yurt dışında da çevresi geniş. Atletico de Madrid ve FC Barcelona’da forma giymiş bir adamdan bahsediyoruz. Öyle Selçuk Inan’a benzemez bu adam.

Arda Turan zirveyi de, dibi de görmüş adam. Faydalanmak lazım.
doğru söylüyorsun , messi neymar falan arda'nın ayı esprilerini özlemiştir.
instagram'da da baya mankene yürümüştü belki yeni sosyal medya koordinatörümüz olabilir.

Yaw tamam ne abarttılar sanki reale karşı oynadı bu topu altı üstü antalya karşındaki takım...Ben de çok beğendim taylanı mutlaka şans bulsun ama herifi bu kadar abartmanın alemi yok bakalım bu formunu ne kadar sürdürecek.. Şu an kimse iplemediği için taylana özel önlem de almıyor yarın öbür gün markaj altında daha zor maçlara çıkacak... Mesela en basitinden rakipler ömer için önlem almaya başladı formayı ilk kaptığı zamanki kadar rahat değil ama ömerin maşallahı var şimdilik gayet iyi..
Ankaragücüne karşı neredeydi mükemmel takımımız. Sonuncu bak lig sonuncusu olan Ankaragücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt