Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan bence de gereksiz abartılıyor şu an. Oynadığı maçlar Tuzla, Ankaragücü, Antalya baya kötü takımlar. Mesela bir Alanya, Başakşehir maçında oynayıp o performansı gösterseydi tamam deriz bu olmuş. Ama öyle bir hava var ki ilk 11'e yazanlar, şampiyonluğa götürür diyenler var.

Ankaragücüne karşı neredeydi mükemmel takımımız. Sonuncu bak lig sonuncusu olan Ankaragücü

O zaman antalya karşısındaki kadro evinde önüne geleni elek etmeli böyle bir düşünce tarzı olamaz... Ben taylanı beğenmedim demedim fark ettiysen ama evinde antalyaya karşı bu kadar da şişirmenin alemi yok ..Bakalım önümüzdeki maçlarda neler yapacak çocuğu gereksiz baskı altına alıyorlar bu şekilde ilk kötü maçında okların hedefi haline geliyor ..

Süleyman Rodop: “Galatasaray 10 numara pozisyonu için Ever Banega ile ilgileniyor. Oyuncunun bonservissiz olması cazip kılıyor."
:cigara:

taylan cok yetenekli,rakibin zayıf veya güçlü olması bunu degiştirmiyor.istediginiz kadar yineleyin,bişey farketmiyor

dmc istegi yine 4141’in isaretcisi degildir umarim. 17 macta 1 kere 4231 oynadik ve resmen huzur yasadik son hafta. yan yana farkli ozelliklerde cift yonlu 2 orta saha isine devam etmeliyiz.

Rodopa fazla guvenmeyin bu devre arasi adam 2 kere patladi.

Arda gelmeyecek dedi, gelecek.

texeira ve Quintero temas kurulmus dedi, simdi banega diyor.

paso salliyor

Süleyman Rodop: “Galatasaray 10 numara pozisyonu için Ever Banega ile ilgileniyor. Oyuncunun bonservissiz olması cazip kılıyor."
:cigara:

giphy.gif

banega bence 10 numara olmamali bizde. ligde sosa gibi derinde, seri’nin son mactaki gorevleriyle verimli olur.

vasf senin o Hasan taysinin orjinal ekran alimi varmi, hani internetteki hamlelerine dikkat diyor ya

Orjinal mesaj burada saklı

Darüber hinaus bestätigte Krösche, dass die Ausleihe von Linksverteidiger Marcelo Saracchi (21) in die Türkei so gut wie perfekt ist. „Wir sind mit Galatasaray klar. Ich warte stündlich auf die unterschriebenen Papiere.“ Der Uruguayer (lediglich sieben Saisoneinsätze) besitzt bei den „Roten Bullen“ noch einen Vertrag bis 2023.

Leipzigin spordirektörüne göre transfer bitmis. Bizimle anlasmislar ve imzalanmis kagitlari bekliyoruz diyor.

@Uğur Bulut

BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında Galatsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...

:asd:

Taylan son iki senedir takip ettiğim bir oyuncu ne yalan söyleyeyim son iki yılki performansı bildiğin kazma futbolcu statüsündeydi. Top kontrolü zayıf, sürekli top kaptiriyordu, bitmek bilmeyen enerjisi var ama hep vardı. 88.dakikada ileri yardırırken görebiliriz kendisini.
Bu sene oynadığı tüm maçlarda beni hayretlere sokuyor bayağı tekniği geliştirmiş bu hızda ilerlerse en geç seneye iyi bir avrupalı kulübüne kapağı atar bizde güzel paralar kazanırız.

bu-kemalistlerden-bir-bok-olmaz-afedersiniz_1769205.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt