Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yorumlarını okudukça futboldan zerre anlamadığından iyice emin oluyorum kusura bakma bu orta saha düzeni sadece antalya tarzı pres gücü düşük takımlara karşı ayakta kalabilir taylan bir anda de bruyne oldu zaten gözünde bu orta sahayla büyük maç alamazsın seri dedigin adam ya forvetin arkasında oynayacak yada fulham da oynayacak 10 numara olmak içinde tam yeterli özellikleri olduğunu düşünmüyorum nice de başarılı olmasının sebebi cyprien ve serinin tam uyumlu oyuncular olması biz de öyle bi kurgu olmadığı için bu seri sevdan sadece isim sevdandan geliyor

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan kim yiğido.

antalya gibi zayıf takımlara karşı oynadığı oyun yüzünden ilk 11'e mi yazılıyor direkt. ya da sürekli koştuğu için mi böyle.

kaliteli adamlar lazım. Wes ayarında 1 on numara ve dinamik sağ sol bekler hücum sorununu komple çözecektir.
Bir de hoca

Lemina: Galatasaray gibi bir kulüpte, duygusuz olamazsın. İyi performans gösterdiğinde, Türk taraftarlar sana karşılığını yüzlerce kat fazlasıyla veriyor. Stattaki atmosfer Premier Lig'den farklı. Burada sevince sonuna kadar seviyorlar. Gerçekten fanatikler. Beni seviyorlar gibi

uefa-champions-league-paris-st-germain-v-galatasaray-as-5e07c69d024be925f4000001.jpg

Lemina: Galatasaray gibi bir kulüpte, duygusuz olamazsın. İyi performans gösterdiğinde, Türk taraftarlar sana karşılığını yüzlerce kat fazlasıyla veriyor. Stattaki atmosfer Premier Lig'den farklı. Burada sevince sonuna kadar seviyorlar. Gerçekten fanatikler. Beni seviyorlar gibi

uefa-champions-league-paris-st-germain-v-galatasaray-as-5e07c69d024be925f4000001.jpg

ah bir de kronik sakat olmasaydi enfes adam

Mario Lemina: "Galatasaray ile Parc des Princes'te oynamak özel bir durumdu ancak hayatımda ya da duygularımda pek bir şey değişmedi. PSG'de kardeşim oynuyor ve o gün saha kenarında top toplayıcıydı. Bunlar hayatınızda sadece bir kez deneyimleyebileceğimiz duygular."

ENHpm6iX0AAzcwl

Mario Lemina: "Galatasaray ile Parc des Princes'te oynamak özel bir durumdu ancak hayatımda ya da duygularımda pek bir şey değişmedi. PSG'de kardeşim oynuyor ve o gün saha kenarında top toplayıcıydı. Bunlar hayatınızda sadece bir kez deneyimleyebileceğimiz duygular."

ENHpm6iX0AAzcwl

Bonservisi alınmadı mı hala???

Mario Lemina: "Southampton ile 2 yıllık daha sözleşmem bulunuyor, sene sonunda neler olacağını hep beraber göreceğiz. Fakat önceliğim sezon sonuna kadar Galatasaray ile hedeflerimize ulaşmak. Fransa yok henüz aklımda, günübirlik yaşıyorum. Her hafta oynamanın tadını çıkarıyorum."

dfc98.jpg

ENHpm6iX0AAzcwl
Kardeşini de altyapımıza kazandıralım.

Gençlerbirliği, Barcelona B Takımı'nın 20 yaşındaki Hollandalı sağ bek oyuncusu Mike van Beijnen'i kiraladı.

ENHpm6iX0AAzcwl
şu fiziğe bak allahımmmmmmmmm :love:

Bursanin puani silinmis. Bakalim sikeci fbnin de silinecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt