Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Lemina: "Galatasaray ile Parc des Princes'te oynamak özel bir durumdu ancak hayatımda ya da duygularımda pek bir şey değişmedi. PSG'de kardeşim oynuyor ve o gün saha kenarında top toplayıcıydı. Bunlar hayatınızda sadece bir kez deneyimleyebileceğimiz duygular."

ENHpm6iX0AAzcwl
KRdesini ali gelsin

Muslera
Linnes..Maicon..Marcao..Sarrachi
Lemina.. Seri..
Jesse.. Banega.. Onyekuru
Falcao

Okan
Şener.. Donk.. Ahmet.. Emre
Taylan.. Ömer
Feghouli.. Akbaba.. Jimmy
Diagne veya Babel

Mario Lemina: « Taraftar ve takım için her şeyimi ortaya koymak, açıkcası özlediğim duygulardı, bu durumda bu macerayı denemek istememde etkili oldu. İyi performans gösterdiğinizde taraftarlar size bin katını veriyor geri. Bu duruma kayıtsız, hissiz kalamazsınız. »

Lemina: "Galatasaray her sene, geleneksel olarak sezon başında sorunlar yaşıyormuş. Neden? Çünkü her yaz aynı zamanlarda birçok oyuncu alıyorlar. Genel anlamda değerlendirirsek, evet, şu anda her şey kusursuz bir durumda değil. Olmamız gereken yerde değiliz.” (France Football)

Mario Lemina: « @GalatasaraySK 2-3 sene önce beni istemişti fakat olmamıştı. Bu yaz tekrar beni istediklerini öğrenince ciddi bir ilgi olduğunu hissettim ve geldim. @GalatasaraySK, #Marsilya gibi hatta daha fazlası, taraftar sevgisi çok fazla olan bir takım.. »

Mario Lemina: « Premier League ortamından farklı bir ortam var burada. Burada insanlar fanatik, inanmak için yaşamak gerekiyor. Taraftar beni sahiplendi diye düşünüyorum, keza ben de onları. Aile gibiyiz mutluyum burada. » @GalatasaraySK

Mario Lemina: « Sezon başında birçok yeni isim kadroya katıldı, haliyle takım olmak bizim için kolay olmadı, fakat an itibariyle bulunduğumuz konum bizim gerçek potansiyelimizi ifade etmiyor, ligin ikinci yarısında bu durumu toparlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Serili orta saha olmaz, oraya daha cok kosan ve rakibe sert girecek bir tür adam gerekli, evallah seri cok güzel pas atiyor ama adam yürüyerek futbol oynuyor

Ön liberoya Daniel Amartey nasıl olur beyler? Beğendiğim bir topçuydu ama Leicester 2 senedir oynatmıyor. Sebebi nedir acaba?

River Plate alt yapısından yetişmiş, 21 yaşında, Uruguaylı milli, Sol ayaklı, Orta kesebilen ve savunma yapabilen fişek gibi bir sol bek. Hiç kuşkusuz harika transfer. 33lük Nagatomo yerine harika iş.

MARCELO SARACCHİ

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt