Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarrachiyi de ilk Manu yazdi

Monaco bu Onyekuru'yu asla oynatmaz, tantana yapmaya gerek yok. Ben en basinda dedim oraya bosuna gitti diye. Mülteci gibi oradan oraya adamlari kiralayip 3-4 sene sonra cok daha az bonservisle yolluyorlar cogu oyuncuyu. Monaco'ya transfer olan genclerin akil sagligindan süphe etmek lazim.

Monaco bu Onyekuru'yu asla oynatmaz, tantana yapmaya gerek yok. Ben en basinda dedim oraya bosuna gitti diye. Mülteci gibi oradan oraya adamlari kiralayip 3-4 sene sonra cok daha az bonservisle yolluyorlar cogu oyuncuyu. Monaco'ya transfer olan genclerin akil sagligindan süphe etmek lazim.

son 2 sezonda kaç oyuncu transfer ettik saylak

Terim gelmeden kadroda olan isimlere bak: Muslera, Donk, Ahmet, Linnes, Mariano, Selcuk, Belhanda, Feghouli.

Toplamda 26 oyuncu aldirmis Terim.

Kisacasi Terim transferden anlamiyor.
Rentaş Kiralıklardan satın almaya fırsat kalmıyor ki. Alınan birçok oyuncu kiralık oluyor. bir çoğu 3. 4. Tercih bence

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem Onyekuru hem Sekidika geliyorsa bu demek oluyor ki Belhanda, Babel ve Feghouli uclusunden biri gidiyor.

Terim gelmeden kadroda olan isimlere bak: Muslera, Donk, Ahmet, Linnes, Mariano, Selcuk, Belhanda, Feghouli.

Toplamda 26 oyuncu aldirmis Terim.

Kisacasi Terim transferden anlamiyor.

26 transfer yapılmış. ve şuan takımda hala sağ sol bek, stoper, orta saha, kanat oyuncuları eksik.

bu mevzunun konusu açılmalı bence.

Kaç tane Hulk var?
Ribery i Metz.den almistik,Kagawa da alt.ligden bulunmuştu diye hatırlıyorum,keza Mahrez,Vardy bunlarda bilinen adamlar degildi. Aslinda cok var,Sekidika iyidir kötüdür bilemem ama parasiz alinacak bir risk yasi da fena degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt