Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco bu Onyekuru'yu asla oynatmaz, tantana yapmaya gerek yok. Ben en basinda dedim oraya bosuna gitti diye. Mülteci gibi oradan oraya adamlari kiralayip 3-4 sene sonra cok daha az bonservisle yolluyorlar cogu oyuncuyu. Monaco'ya transfer olan genclerin akil sagligindan süphe etmek lazim.
Say say bitmezson 2 sezonda kaç oyuncu transfer ettik saylak
saracchi icin opsiyon olmayacak diyordu. sanirim olacakmis amaSarrachiyi de ilk Manu yazdi
Say say bitmez
Bir boka yaramaz. PTT den bile düşecek takımdan kurtarıcı diye topçu alıyoruz.@Emrah Duvar Sekidika Amrabat kdr katkı verir mi kmk.
Terim gelmeden kadroda olan isimlere bak: Muslera, Donk, Ahmet, Linnes, Mariano, Selcuk, Belhanda, Feghouli.22? 25?
Rentaş Kiralıklardan satın almaya fırsat kalmıyor ki. Alınan birçok oyuncu kiralık oluyor.Terim gelmeden kadroda olan isimlere bak: Muslera, Donk, Ahmet, Linnes, Mariano, Selcuk, Belhanda, Feghouli.
Toplamda 26 oyuncu aldirmis Terim.
Kisacasi Terim transferden anlamiyor.
bir çoğu 3. 4. Tercih benceFutbol hakkında zerre bilgim yok adlı yazı..Bir boka yaramaz. PTT den bile düşecek takımdan kurtarıcı diye topçu alıyoruz.
sacma . hulk felan japonya 2.ligden felan geliyor.Bir boka yaramaz. PTT den bile düşecek takımdan kurtarıcı diye topçu alıyoruz.
Keske hepsi gitseHem Onyekuru hem Sekidika geliyorsa bu demek oluyor ki Belhanda, Babel ve Feghouli uclusunden biri gidiyor.
Terim gelmeden kadroda olan isimlere bak: Muslera, Donk, Ahmet, Linnes, Mariano, Selcuk, Belhanda, Feghouli.
Toplamda 26 oyuncu aldirmis Terim.
Kisacasi Terim transferden anlamiyor.
Kaç tane Hulk var?sacma . hulk felan japonya 2.ligden felan geliyor.
Laf sokmaya çalışayımda beni bi bok sansınlar adlı yazıFutbol hakkında zerre bilgim yok adlı yazı..
City’den alalım Gabriel Jesus 11’e giremiyor.Bir boka yaramaz. PTT den bile düşecek takımdan kurtarıcı diye topçu alıyoruz.
Allah umarım tez vakitte biraz da olsa akıl verir sanaLaf sokmaya çalışayımda beni bi bok sansınlar adlı yazı
Önemli insanım ben! beni dikkate alın adlı yazı!Allah umarım tez vakitte biraz da olsa akıl verir sana![]()
Ribery i Metz.den almistik,Kagawa da alt.ligden bulunmuştu diye hatırlıyorum,keza Mahrez,Vardy bunlarda bilinen adamlar degildi. Aslinda cok var,Sekidika iyidir kötüdür bilemem ama parasiz alinacak bir risk yasi da fena degilKaç tane Hulk var?