Ersin Uslu
Kırmızı Üye
Farketmez, üyelere gevşek demek hakarettir ve bu hoş değil. Yazdığını geri al da bu konuyu tatlıya bağlayıp kapatalım renktaş.

Mesaj yeniden düzenlendi
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farketmez, üyelere gevşek demek hakarettir ve bu hoş değil. Yazdığını geri al da bu konuyu tatlıya bağlayıp kapatalım renktaş.

Seri içinde de kesinlikle olmayacak dedi.bu manu kim ya nr vasvi var belhandanin arkadaşı olmasından başka hem bu kel falcao olmayacak demedi mi neden bu kadar itibar ediliyor
Asla,hic seyretmedim hakli da olabilirsin bilemem sadece gorusumu ilettim bedava gibi risk alınabilir tutmadi yollarsınEskişehir'de yaşıyorum bana gelmiş bu adamdan Ronaldo gibi bahsediyorsunuz yahu.
Bedava dediğimiz paralara gidip afrikadan 4-5 tane risk alıp getiririz.Asla,hic seyretmedim hakli da olabilirsin bilemem sadece gorusumu ilettim bedava gibi risk alınabilir tutmadi yollarsın
Geldi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMarcelooooooo Saracchiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geldi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Olabilir,ona da karşı degilim ama zamaninda da yaptik ve Appiah i goremedik,ellerimiz ile rakibe hediye ettikBedava dediğimiz paralara gidip afrikadan 4-5 tane risk alıp getiririz.