Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Once F. Terim'in kafasinin icindekileri bilsek de Lemina 6 mi oynayacak 8 mi?

Sarrachi Leipzigde mutsuzdu baslarda çok saglam oynamisti aslinda. Burda istedigi ortami bulur ve muslera uyum sürecinde yardimci olursa çok ama çok zevk alacagimizi düsünüyorum

Sarrachi Leipzigde mutsuzdu baslarda çok saglam oynamisti aslinda. Burda istedigi ortami bulur ve muslera uyum sürecinde yardimci olursa çok ama çok zevk alacagimizi düsünüyorum
Muslera ile uyum süreci :
Saracchi kral gel yat zaten paramizi aliyoz kafan rahat kimse bi sey demiyo baktin elestiri geliyo twitterda çayla foto, Türkçe 1-2 kelime salla tamamdir👍👍

Yazdim ne yapmasi gerektigini
Gitsin teknik ekibe yonetime giymiyoruz göt gibi desin
Bu sekil kameralar onunde formaya kufur edemez
Sozlesmeli maasli oyuncu, parasini alacak topunu oynayacak
Simarik kendini cok akilli sanan, adam sanan, takima degil kendine oynayan gormemisin teki
Cok seviyordu da ondan mi Transfere zaman kalmamisken cekti gitti
Gecen sene basak macini hatirlayin, hakeme itiraz etmedi mi, istemedi mi bizi yensin sampiyon olsunlar
Yemisim onun Galatasaray sevgisini, akli sira tribune oynuyor

Gelsin de artık forma numarası belli olsun alalım kaptanın formasını

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir de forlanı ikna edip futbola döndürdük mü okey takımını kurarız Muslera da çay dağıtır

Donkun oynadığı bölgeye Godin gelicek abartacak bişey yok. Kadro kur desen bana 30 üstü 3 oyuncu yazarım sadece bunlarda zaten Muslera,Falcao,Godin olur. Stoperde tecrübeden yanayım. 3 tane 30 üstü olur bir takımda abartmamak lazım

Bu Saracchi bana tam gelen gideni aratır modeli gibi geliyor ama hayırlısı. En azından Japon savunma yapıyordu, bu onu da yapamıyor demeyiz günün sonunda.

Evet beyler,
Yine kimleri takibe aliyoruz?
Seref Aydin, Gurrpegi?

Kimler takipci kasacak yine bu gunler?

marcao efendiyi satip bonservisiyle mert cetin'i alalim. roma geri alma opsiyonu koysun. oyuncu cok gelisirse alirlar, bekledikleri kadar gelismezse bizim icin ucuz, kaliteli ve ayni zamanda yerli bir ilk 11 oyuncumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt