- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
Sevgılı dostum ı. enver ceza yemıs yenı goruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
krds adamın arkasından küfür etmeSevgılı dostum ı. enver ceza yemıs yenı goruyorum
Hakaret etmis, münferite atilmisSevgılı dostum ı. enver ceza yemıs yenı goruyorum
Tenekeleri hazırlayalımbabel gidiyor sanırım
ihtimal yokHoca baskana Sekidika gelmezse giderim demis olabilir
Yeter yav bi bitmediniz haBelhanda gitmezse taraftar gidecek.
HattaHoca baskana Sekidika gelmezse giderim demis olabilir
Friendly match versus Galatasaray in Qatar is cancelled - All about Ajax
The friendly match between Ajax and Galatasary during the training camp in Qatar next week is cancelled. Galatasaray won’t go on their trip to Qatar so they won’t be able to play. Galatasaray will now prepare for the second half of the season in Belek, Turkey. The club hasn’t given a reason as...www.allaboutajax.com
Katara gitmiyormuyuz? Burda öyle diyorlar
Stoper 100% gelecektir reis. Donk-Marcao-Ahmet ile sezon bitmez, bunu hoca da biliyor zaten, ki Donk'un stoper performansi oyle ahim sahim degil, sadece idare ediyor.Saracchi ve Sekidika ikilisi haricinde kimsenin şu anda geleceğini zannetmiyorum, tıpkı geçen Ocak ayında olduğu gibi ilk önce gidecek oyuncular için kafa patlatılır şu anda ismi çıkanların hemen hiçbirinin gelmeyeceğini düşünüyorum, transfer döneminin son günü bile gelecek isimler değişebilir bunlar daha önce de oldu