Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_20190920_193850~2.webp

yalan haber

Jessenin menajeri bu adam

Ben anlamıyorum hocam sekidika diye bir adam bulucaksın ,çok ucuz maliyetle bitir işi imzayı attır madem.Medyanın eline geçince yok o talip oldu yok bu istedi vs gereksiz uzuyor konu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Linnes - Transfer - Marcao - Saracchi
Lemina - Transfer - Taylan
Jese - Feghouli - Onyekuru
Falcao

Onemli Yedekler : Emin, Arda, Seri , Akbaba, Omer, Donk, Sener, Emre Tasdemir/Suleyman Lus, Forvet Transferi

OUT : Belhanda, Mariano , Nagatomo, Babel

Muslera
Linnes - Transfer - Marcao - Saracchi
Lemina - Transfer - Taylan
Jese - Feghouli - Onyekuru
Falcao

Onemli Yedekler : Emin, Arda, Seri , Akbaba, Omer, Donk, Sener, Emre Tasdemir/Suleyman Lus, Forvet Transferi

OUT : Belhanda, Mariano , Nagatomo, Babel

Yalnız bu takım her maçı kaybeder.

Bu iki video haric Leipzig'in Lyon ve Benfica maclarini biraz izledim. Izledigim kadariyla hizli, tempolu ve hucuma cikmayi seven bir bek. Leipzig'in bu ozelliklerinden dolayi 12 milyon verdigini dusunuyorum. Defansif olarak nasil oldugunu bize gelince gorecegiz. Bir genc oyuncu icin duzenli oynamak, ozguven ve takimda iyi bir ortam onemli. Nagatomo gidecegine gore biz de duzenli oynayacak, oynayarak da ozguven kazanacaktir, ozellikle de Fatih hoca ile calisinca daha da ozguvenli sahaya cikacaktir. Milli Takim'dan tanidigi Muslera var, yaninda oynayacagi ve saha icerisinde anlasabilecegi bir diger guney amerika'li Marcao var. Ceza sahasinda hangi bolgeye toplari istedigini bire bir konusarak yine anlasabilecegi bir baska guney amerika'li Falcao var. Takima kisa surede adapte olacagini dusunuyorum.

Burada onemli olan oyuncunun hedefleri. 21 yasinda, yani basariya ac bir oyuncu. Eger hedefleri varsa umarim kendini gelistirir ve Gaya/Grimaldo gibi bir bek olur.

SA.

Nasılız sevgili taraftarlar

Yeni bomba haberlere hazır mısınız

Bülent Timurlenk : ''Galatasaray'ın Ocak ayı transfer gündeminde stoper için Diego Godin ile bir teması olabilir.

ENTvW8JWsAAz2ui.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt