Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önce su ise yaramaz belhanda ve feghouli satin üce bese bakmadan ondan sonra bonservizli adamlarin pesinde kosun. Bu nasil bir yönetim anlamiyorum. Kiralik dahi adam alacaklarsa onlar bile bedava olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam transferde eksideydik.

neden 3 Sayfa Ibrahim tatlises resimleri paylasildi la

Screenshot_20200103-144625_Gallery.webp

Saracchi bugün gelecekti ama küçük bir rötar oldu. Oyuncu 5 Ocak 2020'de İstanbul'da olacak. (Ali Naci Küçük)

Murillo haberini ilk Ekin Ayaz duyurmuştu 2 gün önce kendisini tebrik ederim. Rodop da Falcao arkadaşını getirmek istiyor demişti 1 ay önce. Gerçi o Quintero'yu kastediyordu sanırım.

Ali naci murillo gundemde değil diyor.

gurrpegi bi stoplerle anlastik ama da costa mi bilmiyorum demisti bir kac hafta önce

Screenshot_20200103-144953_Gallery.webp

Godin, Manuel Da Costa ve Murillo transfer listesinde yok diyor.

İsmi geçen tayfanın çoğu sezonun ilk yarısını boş geçirdi kampa getirme işini bir an önce çözmek lazım.

ali naci önce tuzla macından sonra spor arenanın bize attıgı iftiraları açıklasın kendisi spor arena gs muhabiri

Belliki peruulu stoper abram ve psgli stoper sısakkodan biri ya da ıkisi gelecek

Yabanci başında çıkan stoperler abram 1996 doğumlu /velez moussa sisakko/psg 19 yasinda

İngiliz ve Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ve Celtic, UEFA Gençlik Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Sissako ile ilgili nabız yoklamaya başladı. Teknik direktör Thomas Tuchel'in as takım için yeterli bulmadığı oyuncu için Paris Saint-Germain, sadece sonraki satıştan yüzde karşılığı transferine izin verdi.
Sissako, yaz aylarında Brighton & Hove Albion ve Newcastle United'ın da radarına takılmış ancak PSG, oyuncuyu satmak istememişti.
Paris Saint-Germain altyapısından yetişen ve hem sağ hem sol ayağını kullanabilen Moussa Sissako, bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 9 maça çıktı ve 2 asist yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 68990Ekli dosyayı görüntüle 68991
Bu habere bi göz atın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt