- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Yaf kaç kez izledin Sarracchi'yi reis?Saracchi - Lemina - Onyekuru - Falcao titretti.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaf kaç kez izledin Sarracchi'yi reis?Saracchi - Lemina - Onyekuru - Falcao titretti.

Hadi lan oradan. Futbol uleması misin da biz bilmiyoruz? Herkes futbol profesörü forumda,maşallah.yav kım gelırse gelsin td ft oldugu sürece bu takım gram ilerlemez
2 kiralik oyuncu daha geldi, artik bundan sonra kiralik oyuncuya dur dememiz lazim.
Yaf kaç kez izledin Sarracchi'yi reis?![]()
Hadi lan oradan. Futbol uleması misin da biz bilmiyoruz? Herkes futbol profesörü forumda,maşallah.
En sevdiğim mod sensin be adam gibi adam Vasfi reiisVallahi banların.
Ne dediysem o... sonrasında KAPlar patladı zaten ;-)
Mert Hakan bu sezon kendisini ispatladı Emre Kılınç ise zaten son sezonlarda iyi performans veriyordu bu ikilinin takıma katılırsa başarılı olacağını düşünüyorum, Nazım da inanılmaz hızlı bir oyuncu üstelik yerli kontenjanında gerçekten iyi bir transfer olurSezon sonu icin Emre Kilinc, Mert Hakan Yandas ve Nazim Sangare ile anlasmisizdir umarim. Sener Özbayrakli, Jimmy Durmaz ve Emine Mor tutmadi. Zorlamanin anlami yok. Mac basi ücretini alsin diye Emre Tasdemir'i falan oyuna almasinlar artik. Onu da dehleyip kulübede artik Süleyman falan otursun.
Bu yorumunu trollük olarak algılıyorum kardeşim. Geçen yıl bu adamı parlatan Imparatordur. Yapma böyle.yav kım gelırse gelsin td ft oldugu sürece bu takım gram ilerlemez
Mariano kalıyormuş.Suan 2 yabanci oyuncu geldi, galiba 2 yabanci daha alacagiz ve 1 yerli oyuncu.
Linnes ve diagneden sadece birini kadroya yazariz, oda buyuk olasilikla linnestir.
Toplamda 5 tane yabanci oyuncu elden cikacak.
Nagatomo, nzonzi ve sozlesmesi dondurulacak luyindama disinda o diger iki yabanci kim olacak?
Buyuk ihtimal andone ve mariano olacaktir, belhanda olursa super olur.
Bence babel kalmali, falcaonun nekadar verim verecegini ve nezaman sakatlanacigini bilmiyoruz.
Supriz olursa seride yollanirsa bu defa orta sahada sikinti cekeriz.
Cok merak ediyorum, kimleri gonderecekler.
Bana sorsaniz mariano ve belhanda gonderilmeli

DoğruBu doğru mu?
Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)
Çok çok ağırlaştı. Umarım almayız.Bu doğru mu?
Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)

iyide elimize ne gececek ki? Eline biraz para ver gönder gitsin, nasil olsa linnes gelecek, yok hoca linnesi kadroya aldi halde hala mariano yu ilk 11 de oynatirsa bu ne perhiz bu ne lahana tursusuna döner , onun icin kalmasi icin hic bir gerekce olmamaliMariano kalıyormuş.