Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu icin Emre Kilinc, Mert Hakan Yandas ve Nazim Sangare ile anlasmisizdir umarim. Sener Özbayrakli, Jimmy Durmaz ve Emine Mor tutmadi. Zorlamanin anlami yok. Mac basi ücretini alsin diye Emre Tasdemir'i falan oyuna almasinlar artik. Onu da dehleyip kulübede artik Süleyman falan otursun.
Mert Hakan bu sezon kendisini ispatladı Emre Kılınç ise zaten son sezonlarda iyi performans veriyordu bu ikilinin takıma katılırsa başarılı olacağını düşünüyorum, Nazım da inanılmaz hızlı bir oyuncu üstelik yerli kontenjanında gerçekten iyi bir transfer olur

0 bonservis ile 3 tane iyi yerli ve yaş sıkıntısı olmayan tutarsa doğrudan ilk 11 oyuncusu olacak oyuncu transfer etmiş oluruz ...

Suan 2 yabanci oyuncu geldi, galiba 2 yabanci daha alacagiz ve 1 yerli oyuncu.

Linnes ve diagneden sadece birini kadroya yazariz, oda buyuk olasilikla linnestir.

Toplamda 5 tane yabanci oyuncu elden cikacak.

Nagatomo, nzonzi ve sozlesmesi dondurulacak luyindama disinda o diger iki yabanci kim olacak?

Buyuk ihtimal andone ve mariano olacaktir, belhanda olursa super olur.

Bence babel kalmali, falcaonun nekadar verim verecegini ve nezaman sakatlanacigini bilmiyoruz.

Supriz olursa seride yollanirsa bu defa orta sahada sikinti cekeriz.

Cok merak ediyorum, kimleri gonderecekler.

Bana sorsaniz mariano ve belhanda gonderilmeli
Mariano kalıyormuş.

ha söyle iki kap geldi ama bu yetmez dört bes tane daha olsun

Bu doğru mu?

Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)

Muslera, Saracchi, Lemina, Sekidika, Onyekuru ve Falcao tamam diyelim. Ben Seri'nin hizli bir takimda is yapacagini düsünüyorum, kalmasi lazim. Andone'yi de oynadigi maclarda begendim acikcasi, yalan yok. Özverili bir oyuncu.

Zonzi paket, Nagatomo paket. Luyindama'nin sözlesmesini dondururlar. Mariano muhtemelen köyüne dönmek isteyecektir, dayiyi zorla burada tutmamak lazim. 6 ay daha oynasa ne oynamasa ne?

Belhanda bu takim icin zehirdir, satilmasi lazim. Fener boktan Elmas'tan sonra Zajc'i bile satacak, bunlar da bir zahmet Belhanda'yi satsin.

Babel son kez turnuvaya katilmak istiyorsa onu da satsinlar. Simdi böyle böyleyse hedefi kalmadiktan sonra hic cekilmez. Bu takimda kanat olarak is yapmasi mümkün degil, bizim takimimiz Hollanda gibi degil, ona göre oyun oynayamayiz.

Donk'u kimse istemeyecegi icin arada stoper ve ön libero alternatifi olarak bir 6 ay daha cekmek zorundayiz. Takim iyi oynadigi zaman Donk ayak uydurabiliyor.

Linnes'i herkes kadroya yaziyor ama eger 2-3 teklif gelirse bence gönderilmesinde fayda var. Fatih Terim ve bazi kesim taraftarlar bu oyuncuyu pek sevmiyor.

Özgüveni yerle bir olmus götcü Marcao ve kicini aldirmaktan aciz Feghouli'ye teklif varsa bu ikisi de gayet yollanabilir isimler.

Bu doğru mu?

Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)
Çok çok ağırlaştı. Umarım almayız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mariano kalıyormuş.
iyide elimize ne gececek ki? Eline biraz para ver gönder gitsin, nasil olsa linnes gelecek, yok hoca linnesi kadroya aldi halde hala mariano yu ilk 11 de oynatirsa bu ne perhiz bu ne lahana tursusuna döner , onun icin kalmasi icin hic bir gerekce olmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt