- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
Doğruysa çökmek lazım hemen.Bu doğru mu?
Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruysa çökmek lazım hemen.Bu doğru mu?
Bayern Münih‚ Jerome Boateng için bir bonservis bedeli talep etmiyor. Boateng´in maaşını ödeyecek kulüp‚ oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katabilir. (Bild)
Ne çökmesi rtas adam tanker gibiDoğruysa çökmek lazım hemen.
evt lanHadi lan oradan. Futbol uleması misin da biz bilmiyoruz? Herkes futbol profesörü forumda,maşallah.
iyide elimize ne gececek ki? Eline biraz para ver gönder gitsin, nasil olsa linnes gelecek, yok hoca linnesi kadroya aldi halde hala mariano yu ilk 11 de oynatirsa bu ne perhiz bu ne lahana tursusuna döner , onun icin kalmasi icin hic bir gerekce olmamali
yarın yıne 5 yeyince uzuluruz diye baştan söylüyorum baskanÜzdün.
Bilmiyorum reis sadece ismi kaldı Boateng'in son yıllarda, mesela Godin'i çok istedim çünkü sorunsuz bir adam kaç yaşında olursa olsun tıkır tıkır oynuyor aynı şekilde Pepe geldi mesela ligimize kimse yaşına takılmadıBu doğru mu?
Demek ki güvenmiyor tam anlamı ile hoca Linnes'e.
Çok mu kötü ne oldu sakatlandı mı ?Ne çökmesi rtas adam tanker gibi
Nagatomo kalsa daha mantıklı hem sağ hem sol bek yedekler.Valla ozaman gereksiz yere bir yabanci isgal ediyoruz anlamina gelir, cok sacma bir hamle olur
Kaplardan sonra modum budur
bunu hangi aptal uydurduDoğruysa çökmek lazım hemen.
.yav kım gelırse gelsin td ft oldugu sürece bu takım gram ilerlemez