Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonservisi ile aldıgımız kaç futbolcudan kar ettik? hep zararına satıyoruz zaten kiralık en iyisi
2-3 bilemedin 4 tane olursa iyi, komple takimi kiralik mi yapalim kiraliklar ordusu gibi? Sacmalik. Boyle bir takim planlamasi olmaz dunyanin hic bir yerinde.

mariano kalcaksa fegh mi gidiyor ikisinden biri gitmeli çünkü iki agır oyuncu ile olmuyor en azından biri hızlı gitmeli

Muslera, Saracchi, Lemina, Sekidika, Onyekuru ve Falcao tamam diyelim. Ben Seri'nin hizli bir takimda is yapacagini düsünüyorum, kalmasi lazim. Andone'yi de oynadigi maclarda begendim acikcasi, yalan yok. Özverili bir oyuncu.

Zonzi paket, Nagatomo paket. Luyindama'nin sözlesmesini dondururlar. Mariano muhtemelen köyüne dönmek isteyecektir, dayiyi zorla burada tutmamak lazim. 6 ay daha oynasa ne oynamasa ne?

Belhanda bu takim icin zehirdir, satilmasi lazim. Fener boktan Elmas'tan sonra Zajc'i bile satacak, bunlar da bir zahmet Belhanda'yi satsin.

Babel son kez turnuvaya katilmak istiyorsa onu da satsinlar. Simdi böyle böyleyse hedefi kalmadiktan sonra hic cekilmez. Bu takimda kanat olarak is yapmasi mümkün degil, bizim takimimiz Hollanda gibi degil, ona göre oyun oynayamayiz.

Donk'u kimse istemeyecegi icin arada stoper ve ön libero alternatifi olarak bir 6 ay daha cekmek zorundayiz. Takim iyi oynadigi zaman Donk ayak uydurabiliyor.

Linnes'i herkes kadroya yaziyor ama eger 2-3 teklif gelirse bence gönderilmesinde fayda var. Fatih Terim ve bazi kesim taraftarlar bu oyuncuyu pek sevmiyor.

Özgüveni yerle bir olmus götcü Marcao ve kicini aldirmaktan aciz Feghouli'ye teklif varsa bu ikisi de gayet yollanabilir isimler.
üstad şu kulüp yetkileleri çok değil birazcık sana göz kulak verseler şu kulüp cağ atlar cağ

Mert Hakan bu sezon kendisini ispatladı Emre Kılınç ise zaten son sezonlarda iyi performans veriyordu bu ikilinin takıma katılırsa başarılı olacağını düşünüyorum, Nazım da inanılmaz hızlı bir oyuncu üstelik yerli kontenjanında gerçekten iyi bir transfer olur

0 bonservis ile 3 tane iyi yerli ve yaş sıkıntısı olmayan tutarsa doğrudan ilk 11 oyuncusu olacak oyuncu transfer etmiş oluruz ...
11 yabanciyla cikacagimiza 8-9 yabanciyla cikip en azindan kulübede hamle oyuncularini tutabilmeliyiz. En azindan sezon sonu sampiyonluga giden maclarda olmasa bile sezon basinda ve ortasinda böyle her yerli oyuncu 2-3 mac alabilir. Hem aidiyet duygusu hem sinerji olarak etki ediyor yerliler.

Ömer Bayram, Taylan Antalyali ve Adem Büyük oynadiklari zaman ellerinden geleni yapiyorlar. Bursa'dan aldigimiz kalecimizi de ben kötü bulmuyorum. Emre Akbaba Süper Lig seviyesinde iyi bir oyuncudur mesela, toparlarsa bir seyler yapabilir. Nazim, Mert Hakan ve Emre Kilinc bunlara dahil olursa epey genis bir yerli kadrosunu olusturmus oluruz. Hem yas olarak hepsi makul. Stoper ve sol beke Mert Cetin, Ertugrul Ersoy, Umut Meras vs. bir cok oyuncu var. Neredeyse bir 11 dizecek kadar türk oyuncumuz olur.

Okan
Nazim Emin(Ahmet) XXX XXX
Taylan Ömer
Kilinc M.Hakan Akbaba
Adem​

Muslera, Saracchi, Lemina, Sekidika, Onyekuru ve Falcao tamam diyelim. Ben Seri'nin hizli bir takimda is yapacagini düsünüyorum, kalmasi lazim. Andone'yi de oynadigi maclarda begendim acikcasi, yalan yok. Özverili bir oyuncu.

Zonzi paket, Nagatomo paket. Luyindama'nin sözlesmesini dondururlar. Mariano muhtemelen köyüne dönmek isteyecektir, dayiyi zorla burada tutmamak lazim. 6 ay daha oynasa ne oynamasa ne?

Belhanda bu takim icin zehirdir, satilmasi lazim. Fener boktan Elmas'tan sonra Zajc'i bile satacak, bunlar da bir zahmet Belhanda'yi satsin.

Babel son kez turnuvaya katilmak istiyorsa onu da satsinlar. Simdi böyle böyleyse hedefi kalmadiktan sonra hic cekilmez. Bu takimda kanat olarak is yapmasi mümkün degil, bizim takimimiz Hollanda gibi degil, ona göre oyun oynayamayiz.

Donk'u kimse istemeyecegi icin arada stoper ve ön libero alternatifi olarak bir 6 ay daha cekmek zorundayiz. Takim iyi oynadigi zaman Donk ayak uydurabiliyor.

Linnes'i herkes kadroya yaziyor ama eger 2-3 teklif gelirse bence gönderilmesinde fayda var. Fatih Terim ve bazi kesim taraftarlar bu oyuncuyu pek sevmiyor.

Özgüveni yerle bir olmus götcü Marcao ve kicini aldirmaktan aciz Feghouli'ye teklif varsa bu ikisi de gayet yollanabilir isimler.
Nbr Zurp

Kampa yetişen 2 transfer hayırlı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun, operasyon başladı.

1 kere bile Saracchi’yi izlemeyenler kurtarıcı geldi zannetmesin. Sadece sabır sonra hem futbolcuya hem de hayallere yazık oluyor.

Onyekuruyu zaten hepimiz biliyoruz. Tek kötü noktası 6-7 aydır doğru düzgün maça çıkmaması.

Hadi ulan Istanbul hadi biz yapacagimizi yaptik simdi Belhandaya bir teklif gelsin hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt