Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kesinlikle sağ bek transferi de gerekiyor takıma ama şimdi ama yazın

Mariano
Linnes
Şener

Üçü de bu takım için doğru sağ bek oyuncusu değiller, Şener sağlam olsa en azından defansif katkısıyla çalışkanlığıyla katkı veriyordu ama bir sakatlandı geri dönemedi, Linnes canımız ciğerimiz herkes 11'e yazıyor ama gerçekten kadro dışı bırakıldığı zaman haksız bir karar değildi sezona perişan durumda girmişti ve 6 aydır oynamıyor, Mariano'ya bakıyorum ne yaptığı belli değil

Saracchi sol bek için iyi bir transferdi hızlı hücuma katılan ve yetenekli bir oyuncu aynı şekilde bir tane de sağ bek bulmamız lazım. Aslında son zamanlarda piyasası çok yükseldi yoksa Ander Capa Rodríguez tam bizim ligin oyuncusuydu keşke Eibar'da oynarken tercih etmiş olsaydık

Aynı şekilde sağ bek için bonservis ödeyebilecek durumumuz olsa Fabricio Bustos'u takımda görmeyi çok isterim çok dolu dolu bir sağ bek
Mesela Belçika da Aurélio Buta ve Portekiz de Falaye Sacko var lokomotif gibi bek her ikisi de

Ama dediğim gibi bu 4 adamda ucuza bitecek transferler değil ...

Sekidika da Galatasaray’da... (@zekiuzundurukan)

Mariano kalirsa Feghouli orta sahaya gecmeli. Kel hic defansa gelmiyor, ustune de Mariano bindirince rakipler bir uzun top ile sag kanadimizi otobana ceviriyorlar.

Fatih Terim isteseydi Ndiaye, Trabzon'a degil bize gelirdi. Seri'nin gitmesine pek ihtimal vermiyorum. Rodrigues'i de istememisti Fatih Terim yaz dönemi. Keza Burak Yilmaz'i Fatih Terim istese Besiktas degil biz alirdik. Bruma-Basaksehir söylentileri dogruysa biz almaliyiz, PSV 15 milyona aldigi adami öyle 6 ay sonra kiraya vermez gerci. Gomis Araplardan SIKILDIGI icin sürekli twit atip duruyor. Diagne Kayserispor formasini cikarmis bizim formayi giymis.

zeki uzunkurkan heyecan yapmış çorbada tuzumuz olsun demiş hemen

Bitti deniliyor.

5e0d86e6ae298beed9e863b9

Fatih Terim isteseydi Ndiaye, Trabzon'a degil bize gelirdi. Seri'nin gitmesine pek ihtimal vermiyorum. Rodrigues'i de istememisti Fatih Terim yaz dönemi. Keza Burak Yilmaz'i Fatih Terim istese Besiktas degil biz alirdik. Bruma-Basaksehir söylentileri dogruysa biz almaliyiz, PSV 15 milyona aldigi adami öyle 6 ay sonra kiraya vermez gerci. Gomis Araplardan SIKILDIGI icin sürekli twit atip duruyor. Diagne Kayserispor formasini cikarmis bizim formayi giymis.
bruma olsa ıyı olur reis de alıp napacan onyekuru geldi oraya brumada onyekuruda bildiğim kadarıyla sağda bitkisel hayata giriyorlar.

Ne yalan söyleyim şu ana kadar transferi gündeme gelen oyuncular arasında en çok merak ettiğim, beni en çok heyecanlandıran oyuncu bu Sekidika

Canlı olarak hiç izlemedim ama videolarda gördüğüm işleri yapabiliyorsa gerçekten bu ligde can yakar, öyle uçup kaçmasına gerek yok dikine gidebilme becerisi olan bire birde çok rahat çalım atan önüne atıp koşabilen ve skor üretebilen bir kanat oyuncusu

Ligde zaten sol bek sıkıntısı var savunma yapmasını bilen tek sol bek Nagatomo var onun haricinde herhangi bir hızlı topla gidebilen kanat oyuncusunu durdurabilecek sol bek yok ligimizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt