Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nijerya'li SADIO hala gelmedi mi
0oyeQw.gif

feghoulinin sag tarafta marianoya en ufak savunma destegi vermedigini herkes görüyor. kendini sürekli iceri atip duruyor. mariano hep tek basina savunuyor orayi. ayrica bir kac penalti falan aldirdigi dogru ama marianonun hücum yönü epey zayifladi, ortalarin cogu rakibe takilip duruyor. velhasil kelam mariano-feghouli tarafi nagatomo-babel tarafi gibi rezalet oglu rezalet idi. feghouli ne calim atiyor ne orta kesiyor ne de dogru dürüst sut cekiyor.
bende Murat gibi düşünüyorum geçen sene onyekurunun attığı gollerin yarısında asist nerdeyse marianoya ait.marianoya destek verecek hızlı bir sağ kanat iş yapar bizde.Sikidika kardeş hızlı biri

Evet 2 mevkimiz halloldu şimdi sırada;

Stoper
Linnes
10 numara transferleri var

Reis Onyekuru defansif oyunumuzu çok güçlendirecek. Zaten sürekli yardıma geliyor defansa ileride de hareketli olduğu için rakip beki rahat çıkarmıyor.
geçen yıl özellikle son haftalar o konuda onyekurunun hakkını vermek lazım reis haklısın ama o son haftalara kadarda nagatomo cekip vursa nefsi müdafadan yatardı.
he tabi rakip beki çıkartmadığımız müddetce bunu düşünmekte boş şimdilik

Bruma, sag kanatta aldigi süreye göre 41 maca cikip 5 gol 16 asist yapmis. 2 macta bir skora etki etmis görünüyor. Onyekuru sagda verimsiz ama Bruma icin aynisini söylemek zor. Hizli oyuncu eksikligini göz önünde bulundurursak tempo yapacak herhangi 1 oyuncuya hayir demem suan.
Bruma zaten Sporting'de ilk çıkış olarak sağ kanat oyuncusuydu u20 dünya kupası ile sol kanata geçti ama sağ kanatta da etkili olabilen bir oyuncu. Bruma'nın sıkıntısı tamamen mental sürekli topu ayağına alıp her şeyi kendi yapmak istiyor çalımı da ben atayım topla da ben mesafe kat edeyim golü de ben atayım topu alıp ben içeri gireyim diyor hep

Sağ kanatta topla buluştuğu zaman forvetini beslemeyi düşünse bek oyuncusuyla ikiye birlere girmeyi denese hızıyla sıfıra inmeye çalışsa gerçekten yetenekleriyle tutulacak zapt edilecek bir oyuncu değil Bruma çocuk Onyekuru'dan Rodrigues'den filan çok daha yetenekli

Bruma, sag kanatta aldigi süreye göre 41 maca cikip 5 gol 16 asist yapmis. 2 macta bir skora etki etmis görünüyor. Onyekuru sagda verimsiz ama Bruma icin aynisini söylemek zor. Hizli oyuncu eksikligini göz önünde bulundurursak tempo yapacak herhangi 1 oyuncuya hayir demem suan.

Onyekuru, Falcao zaten golcü diğer kanata asistçi lazım. Feghoulinin daha koşanı ve dinamiği tam Trezeguet tipi biri lazım aslında. Sekidika böyle mi bilmiyorum. Kadro planlaması çok önemli reys.

fb çocukları #ArdaTuranıÇokİstiyoruz diye tag açmış. Açtım baktım 1 tane yazan Galatasaraylı yok. Vay algıcı onun bunun çocukları vay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt