Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu N'Diaye TS de niye bizden daha az aliyor? Bizde gecen sene 1 sene icin 2,7 milyon almisti. Lazlarda 6 ay icin 1 milyon alacak.

Beklediğimden daha az kazanacakmış, onlar için iyi transfer kağıt üzerinde.
"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre oyuncuya; 2019/20 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Transfer ile ilgili ayrıca 100.000.-EUR menajerlik bedeli ödenecektir."

Bu N'Diaye TS de niye bizden daha az aliyor? Bizde gecen sene 1 sene icin 2,7 milyon almisti. Lazlarda 6 ay icin 1 milyon alacak.
Piyasası düştü, yaşı ilerledi. Gittiğinde 16 milyon euro ödenmişti. 6 ay sonra aldığımızda FB’ın de devreye girdiğini herkes biliyor.

Şu an çok istenen bir oyuncu değil Badou.

Allah çarpsın rezillik, saygısızlık resmen bu yapılan. Biraz daha yazarsam daha da ağır konuşurum. Işlerine gelince ‘büyük taraftarımız bize destek oluyor, onlar bizim için çok önemli’ gibi açıklamalar yapılıyor.

Ulan Allahsızlar. Şu an antrenman yapılıyor, her Galatasaray’lı antrenmana kimlerin katılıp katılmadığını merak ediyor! Tek bir açıklama yapılmıyor. Diagne geldi mi, Nagatomo katıldı mı mesela?

Ayıp be ayıp.

Baştan aşağı saçma bir yazı olmuş.

İkinci yarı Sivas maçı hariç yenilgimiz yok evet. Ama ilk yarıda o kadar puan kaybettik ki ikinci yarıda puan kaybetme lüksümüz yoktu. Ayrıca geçen sezon Başak'ın tecrübesizliği, başındaki loser hocası, medya gücü ve taraftarının olmaması, Epureanu gibi oyuncuların sezonu kapatmasıyla şampiyon olabildik. O durumda Fb veya Bjk olsaydı şampiyonluğu verir miydi 9 puan farktan? Hocanın başarısız olduğu 2 sezon var. Herkes sezonu tamamlamadan kaçtığı için 03-04 sezonunda kendisi yok sanıyor ama o başarısızlık da ona ait. Ayrıca 13/14 sezonunda da kötü bir başlangıç yapmıştı ve yine kaçmıştı. Avrupa'da başarılı olan takım mı var diyorsun da Başak'ın çıktığını bilmiyorsun sanırım. Adamlar Bundesliga liderini deplasmanda geriden gelerek yendiler. Biz olsak 4 tane yerdik. Hala 20 yıl önce alınan kupanın kredisi var kendisinde. Ben hocaya başarısız demiyorum. Ama kredileri bitiyor diyorum.

Başka hocaya yapılmayan destek kendisine yapılıyor ondan sonra da diyorsun ki diğer hocalar başarısız.
Aga sen anlamiyon mu sonucta sampiyon olamabilmemiz icin fazla puan kaybi yapmamiz lazimdi yapmadik ve sampiyonlugu aldik .isin basak tarafi beni ilgilendirmiyor .Basagin oyuncusu sezonu kapatmis diyorsun Bizim ligin ilkyarinda basimiza gelenler pismis tavugun basina gelmedi ona ragmen donduk geldik aldik sampiyonlugu .Bu sezon burdan da donecegiz sampiyon olacagiz diye yemin ederim ödunuz kopuyor.Hoca eski hoca degil eski terim degil eski zevk veren futbolu oynatmiyor hepsine Evet ama buna ragmen 2 senedir sampiyon diyoruz basarili olan adamin nasil kredisi bitsin. bu sene sampiyon olamaz .Yeni sezona baslariz gene aynisi olur o zaman oturur dersinki yeter hoca kredin miredin kalmadi .Seni kotu oynarken bile sampiyon yapacak kac tane hoca var ve hangisini takimin basina koyacaksin .Yok ben sampiyonluk istemiyorum iyi futbol olsun diyorsun o baska

Sekidika için 100 bin dolara anlaşmıştık hani. Fbli menajerler araya girip eses başkanının aklını çeldiler, bu saatten sonra ya 2-3 milyona bize satarlar yada fbye ucuza verirler. Yine Muriç olayına döndü. Bizmkiler vazgeçer artık bu adamdan.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam 60.000 e serbest kalıyor alacakları nedeniyle isterse ,hatta direkt fesih bile edebilir biz adamı aldıktan sonra esesin eli kolu bağlı adam kulübe az da olsa para kazandırmak istediği için satılık gazeteciler ve antigs menajerler ortalığı karıştırmaya çalışıyor.

Ndiaye'nin satın alma opsiyonu ne kadar? En az 10 milyon euro vardır

Beklediğimden daha az kazanacakmış, onlar için iyi transfer kağıt üzerinde.
"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre oyuncuya; 2019/20 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Transfer ile ilgili ayrıca 100.000.-EUR menajerlik bedeli ödenecektir."

adam sende cl takımı topçusuydu ts uyduruk bir anadolu takımı kağıt üzerinde bizde aldığı ücret anormal olsada tsde az alması normal + yaşı geçti ve piyasası bitiklerde

Şu an ligte en kotu duran top kullanan takımız.ne frikikten ne korner ne duran toptan gol atamiyoruz

Bize duran top kullanacak oyuncu lazım

Şu an ligte en kotu duran top kullanan takımız.ne frikikten ne korner ne duran toptan gol atamiyoruz

Sırf şu yüzden Hakan Çalhanoğlu'nu istiyorum aslında çoğu sıkışan maçın kilidi duran toplardan geçiyor bir korner veya frikik ile golü bulmak işten bile değil ama biz ne orta kafa gol ile ne doğrudan kaleye şut ile hiçbir şekilde etkili olamıyoruz duran toplarda

Allah çarpsın rezillik, saygısızlık resmen bu yapılan. Biraz daha yazarsam daha da ağır konuşurum. Işlerine gelince ‘büyük taraftarımız bize destek oluyor, onlar bizim için çok önemli’ gibi açıklamalar yapılıyor.

Ulan Allahsızlar. Şu an antrenman yapılıyor, her Galatasaray’lı antrenmana kimlerin katılıp katılmadığını merak ediyor! Tek bir açıklama yapılmıyor. Diagne geldi mi, Nagatomo katıldı mı mesela?

Ayıp be ayıp.
bence az bile söylemişsiniz renkdaş , söyleyin ağır konuşun içinizde kalmasın.bu ne liyakatsızlık , ne vurdum duymazlıktır , pes !!!

bize duran top kullandırtacak teknik ekip lazım. ne seri kötü ortacı ne luyindama kötü kafacıydı.

ama riekerink diye aşağıladımız adam bile sneijder ve poldi hariç hiçbirşeyi olmayan takımla ne organizasyonlar yaptırdı her maç

adam 60.000 e serbest kalıyor alacakları nedeniyle isterse ,hatta direkt fesih bile edebilir biz adamı aldıktan sonra esesin eli kolu bağlı adam kulübe az da olsa para kazandırmak istediği için satılık gazeteciler ve antigs menajerler ortalığı karıştırmaya çalışıyor.
Herkes bu sekidika transferi bitti diyor rahat ama ben fenerbahce gibi bir serefiz takımın rahat duracağını sanmıyorum birde bizim yönetime guvenmedigimden hiç rahat değilim kap gelse de rahatlasak

Aga sen anlamiyon mu sonucta sampiyon olamabilmemiz icin fazla puan kaybi yapmamiz lazimdi yapmadik ve sampiyonlugu aldik .isin basak tarafi beni ilgilendirmiyor .Basagin oyuncusu sezonu kapatmis diyorsun Bizim ligin ilkyarinda basimiza gelenler pismis tavugun basina gelmedi ona ragmen donduk geldik aldik sampiyonlugu .Bu sezon burdan da donecegiz sampiyon olacagiz diye yemin ederim ödunuz kopuyor.Hoca eski hoca degil eski terim degil eski zevk veren futbolu oynatmiyor hepsine Evet ama buna ragmen 2 senedir sampiyon diyoruz basarili olan adamin nasil kredisi bitsin. bu sene sampiyon olamaz .Yeni sezona baslariz gene aynisi olur o zaman oturur dersinki yeter hoca kredin miredin kalmadi .Seni kotu oynarken bile sampiyon yapacak kac tane hoca var ve hangisini takimin basina koyacaksin .Yok ben sampiyonluk istemiyorum iyi futbol olsun diyorsun o baska
Abi iyi de niye kötü futbol oynuyoruz? Kötü oynarken bile şampiyon yapacak demişsin. Tamam da kötü futbol oynamak zorunda mıyız? Hadi ligde yine bir şekilde rakiplerin mallığı (bak kendimiz iyi olduğu için değil) şampiyon oluyoruz. Ama bu kötü futbolun cezasını Avrupa'da veriyorlar işte. Fatih hoca varken oynadığımız son 14 Avrupa maçında sadece 2 galibiyet alabildik. Bu şanssızlık veya bütçe eksikliği değildir. Slavia Prag diye bir takıma o grupta averaj takımı olur diyorlardı. Neredeyse gruptan çıkacaklardı. Adamların taktiksel şablonunu, sahaya dizilişini vs. gösteren analizler yapıldı medyada. Onlar bile yapabiliyor da Fatih hoca niye yapamıyor? Biz her sene ilk yarı bol keseden puan kaybedip ikinci yarı her maçı nasıl kazanacağız? Çekirge bir sıçrar iki sıçrar. Ligin en pahalı kadrosuna şu topu oynatmak başarısızlıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt