Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Andone 2 hafta içinde idmanlara başlıyormuş dediğine göre.1 Ay içinde de hazır olurmuş

ulan antrenman resimleri koyuldu onye yok

İzinli olan Yuto Nagatomo, yarın sabah İstanbul’a gelerek takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Galatasaray.org

‘Nagatomo seni özleyeceğiz len, karakterli Japon len!’

Yemin ediyorum adım gibi emindim sözleşmesini fesh ettirmediğinden. Bırakır mı 1 milyonu.

Alayı katılmış, değişen bir bok yok.

İzinli olan Yuto Nagatomo, yarın sabah İstanbul’a gelerek takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Galatasaray.org

‘Nagatomo seni özleyeceğiz len, karakterli Japon len!’

Yemin ediyorum adım gibi emindim sözleşmesini fesh ettirmediğinden. Bırakır mı 1 milyonu.

Alayı katılmış, değişen bir bok yok.

Transfer dönemin son gününde gene 15 yabanci olur kadroda ve Linnesin lisansini gene cikarmazlar

Maalesef yaz basindan beri cok yanlis transfer politikasi uyguladik.Babel gibi adamlarla 3 senelik anlasma yaptik, kanatlardaki adamlarin hizli oyunculardan olusmali.Biz sag ve sol kanatta 30 yas ustu adamlarla atak yapmaya calistik.Mariano'nun evet kalitesi var ama bana göre o da yetersiz. Iyi bir teklif gelirse gitmesi kaybimiza olmaz.Belhanda denilen duyarsizin gitmeyecegini hesaba katarsak defansa Marcao'nin savruk oyununu toplayacak deneyimli bir oyuncu blr de Falcao'nun yanina daha yirtici bir forvet olabilir.Cok yazik oldu sampiyonluk ve sampiyonlar liginden gelen gelirlerle makasi ciddi anlamda acabilirdik.Takim biraz topalanirsa ikinci yari ilk 3 diyorum ben.Bu sene o kadar kolay degil maalesef sampiyonluk.

Kampı İstanbul'da yapmıyoruz herhalde. Kamp kadrosu belli değil daha. Transferlerden önce 15 yabancımız vardı zaten illa birileri gidecek az relax olun. :D

Birilerinin gideceği kesin ama kötü ayrilmiyoruz sonuçta hiçbiriyle(nzonzi dışında) yani antremana katılmaları hazırlıklarını gidinceye kadar bizimle yapmaları normal abartmaya gerek yok

Renktaşlarım hangisini isterdiniz teixara mı yoksa wanyama mı

Yahu Klopp "taç antrenörü" getirdi takıma. Bazılarına komik gelebilir. Ama adamlar taç atışını bile nasıl efektif kullanabilirim hesabını yapıyorlar. Bizim yardımcılar da saha kenarından mal mal izlesin oturduğu yerden maaşını alsın.

galatasarayın iki senedir hocası yok, hazır takım gün gün hem sportif yetenek hem de maddi olarak eriyorken gerçekten tek derdimiz yardımcılar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt