Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençlik ateşini saldığımıza göre prime timeında bir 10 numara ve tecrübeli bir stoper alabiliriz. Belhandayı da göndeririz inşallah

Kampı İstanbul'da yapmıyoruz herhalde. Kamp kadrosu belli değil daha. Transferlerden önce 15 yabancımız vardı zaten illa birileri gidecek az relax olun. :D
Kampı İstanbul'da yapıyoruz cimrilikten kamp İstanbul'da Antalya'ya sadece 3 gün havuza girmeye gidecek takım

Hadi ya o açıklandıysa kaçırdım ben. Yurtdışı programı vardı galiba iptal olunca Antalya fln bir yerlere gideriz diye düşünüyordum.
katardan teklif gelmiş kabul edilmemişti sadece 10-11 ocakta yapılacak 2 maç için Antalya'ya gidilecek,zaten 15 ocakta kupa maçıyla başlıyoruz..

ENc7HWLXUAEctp0

Hocam transfer istiyorsun ama iş oğlanı satmaya gelince olmaz diyorsun bokunda boncukmu var faslının ebemize atladı yetmedimi

Zamanın çoğu Florya'da geçecek demek ki tamamdır. O zaman Nzonzi hariç herkes katılır gidene kadar.

Devre arasi en cok belhandaya yaradı rezil futbolu unutulacak babası da onu ilk kacta 11 e yazar Taylan a sarılması da Terim'in yalandan Rize macinda risk alamayan hoca bu maçta risk mı aldı sizce ? Ankaragücü Malatya konya maclarini hocaya yazarım direk yanlis oyuncu değişiklikleri belhanda Babel ve emre Taşdemir takıntısı bu maçlarda puan kaybına yol açtı bunlar unutulmasın belhanda Babel gitmezse ikinci yarı gene bu oyuncular oynar

Sekidika yı boşverin yer yok ona Belhanda gitse bile Babelinde gitmesi gerekiyor

olmadı linnesin sözleşmeyi dondururuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt