Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manyakça bir şekilde nedense o heriften acayip umutluyum.Yıllardır hayali kurduğum iki kanattan akan hızlı teknik oyuncular.Bunu yaşı yetenler bilir sanırım en son 2000 jenarasyonunda gördük sanırım
Senelerdir Bruma,Rodriguez ve Onyekuru haricinde hizli kanat oyuncusu bile gormedik.Bu sezonun ilk yarisini saymiyorum zaten.Mehteran takimi gibi bir ileri iki geri, insan kahrindan verem olur😩

manyakça bir şekilde nedense o heriften acayip umutluyum.Yıllardır hayali kurduğum iki kanattan akan hızlı teknik oyuncular.Bunu yaşı yetenler bilir sanırım en son 2000 jenarasyonunda gördük sanırım

Doğru kullanırsak çok faydalı model. Biz 2 sol oyuncusunun 1ini sağa hapsederek denedik hep,tutmadı bu sefer farklı

2 transfer başında yaptık 2'de sonunda yaparız dönemin.

henrykuru falkoa sikidikha
ömer lemina (seri,belh,feg)
saraçi markoa godin linens
muslera

kimse gitmezse böle olur herhalde
ama orta sahaya kesinle dinamik ve beyni olan biri lazım.​

Böyle bir orta saha istiyorum ben

1578165763730.webp

Tecrübeli bir stoper , cigersiz adam yiyen orta saha , gelecek vaat eden yedek genç bir forvet, ortalam 10 gol atacak hareketli bir 10 numara transferi yapttikmi tamamdır inşallah

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru soyluyorsun da o nasil olacak renkdas?Sozde 10 numaramizin hicbir yere gitmeye niyeti yok😏Hatta ve hatta Babel ve Mariano da gitmeli.Nagatamo'nin gittigini varsayiyorum.Hos 3 senelik kapi gibi kontratla Babel'i de gonderemeyiz bir yere...

onun yaz kampı yemesi lazım.
70ten sonra alır hoca maçlara, sakatlanmadan önce de dayanaklı değildi zaten.
orta sahanın ortasında çok zor hele ki 2. devre için.
ben emre akbabayı ptt liginden beri izledim renktaş alanya süper lige çıktığında da izledim sağlık dönerse ve sakatlık korkusu yaşamazsa emin ol kolay kolay yıkılcak biri değil

forver arkası 10 numarada oynayan oyuncunu sürekli gol tehdidi yaratması lazım.
ne belhanda ne de fegh bu pozisyon ile alakaları yok.
belhandanın kaleye topu gönderecek gücü dahi yok.
tinercilerde ki lalic'in bizde olmasını cok isterdim.
geçen sene 2. yarı toplam 15 gole katkısı kesin vardır.
bu sene avcı andavalı oynatamıyor.

forver arkası 10 numarada oynayan oyuncunu sürekli gol tehdidi yaratması lazım.
ne belhanda ne de fegh bu pozisyon ile alakaları yok.
belhandanın kaleye topu gönderecek gücü dahi yok.
tinercilerde ki lalic'in bizde olmasını cok isterdim.
geçen sene 2. yarı toplam 15 gole katkısı kesin vardır.
bu sene avcı andavalı oynatamıyor.
lalic şu haliyle bizde 18 e giremez aşırı formsuz

Texeria acaba olmazmi tr liginde atan sampiyon oluyor texeria falcao onyekuru ileri uclusu gol rekoru kirar mac kitlendimi kilit acacak adam lazim donk marcao oynasin ama ileride kapanan takimi acacak oyuncu lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt