Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanyama Celtic ' de oynarken Barca'ya karşı maçta barca ortasahasını tek başına bezdirmişti.Adam yiyen ortasaha tabirini tek başına karşılar gustavo etkisi yapar bize gelirse umarım haber doğrudur.
Wanyama
Nainggolan
Vidal
Casemiro

Bu tarz 6 lazım bize. Statik uzun boylu ağır Önlibero zamanları bitti artık.

Nzonzi’nin takımda kalmak istediği ve antrenmana gelip Terim’den özür dileyeceği haberleri var
Bir el öpmeye bakar değil mi Heis ?

arda_4841.webp

Sedikadi mıdır nedir çöp dedik diye linç yiyoruz. Utanmasa wonderkid diyecek tipler var. Elimizdeki çöp ordusuna yeni çöp katıyoruz. Eskişehirin 3 maçını izlememiş adamlar şimdiden feguliyi keseceğini düşünüyor. Bu bitik haldeki feguli sedikşdayı suya götürür susuz getirir

Hayır tabiki alınır.Gerçekten fegden daha faydalı olma ihtimalide var.Buda ihtimaller dahilinde...
Aslında bu çok net bellidir.Bu adamı çok iyi takip eden ,izleyen işi bilen adamlar ne kadar yeterli olup olmadığı bilir.Ama bizim başımızdakilere güven olmadığı için tepkiler normal.

mesela daha düne kadar yetersiz kabul edilen linnes , emre akbaba ve diagne birden kurtarıcı oldu.Kadrolara yazılıyor.Onyekuruyu bile tartıştık burada.Bence tartışılması doğrudur. Yani demek istediğim arkadaş biz geçen seneye göre veya şu ilk devreye göre ne gibi değişimler göreceğiz..
sol bek haricinde net bir farklılık göremiyorum.

Zamanında çöpleri göndermezsen böyle sıkıntı çekersin.

savas corlu
manu lonjon

eger 1,5 sa, sizi kufur edecez

Mustafa Cengiz: “Bir tek Ozan Kabak transferine karıştım. Satılması için hocaya rica ettim. Teknik ekip var. Onlar karar verir. Olağanüstü bir şey olmadıkça gelene gidene karışmam. Biz mali açıdan bakarız.”

Mustafa Cengiz: "Galatasaray’ın ‘10 numarası' her zaman en iyisi olmuştur. En son Sneijder'la yaşadık. Sneijder'dan sonra göremedim. Belhanda zaten ‘Ben 8 numarayım' diyor. Galatasaray her zaman Türkiye'deki en iyi 10 numaraya sahip olmalı."

yollayin o zaman bu kanseri basimizdan

Belhanda kendisini gitmek istemiyor yada hocamı oğlunu göndermek istemiyor esas önemli olan bu bana kalırsa hoca istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt