Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef Fatih Hocamız kötü geçen bir devreden sonra şampiyonluktan ümidi kesmiş şekilde bir kavga çıkartıp kaçmak istiyor gibi. Hocam bu sene bu halde olmamızın tek sebebi sensin. Ömer Bayramın takımın yıldızı olması sıfır taktik tüm oyuncuların dökülmesi oyun stratejisinin olmaması yüzde yüz suçlu sensin.

İşin garip tarafı ne biliyor musun? Galatasaray’da heykeli yapılacak adamsın ve hakediyosun. Desen ki bu sene bu durumda olmamızın sebebi benim hatalıyım özür diliyorum. Ama Galatasaray’ımda bırakın bu kadar kredim olsun de 3 sene daha arkanda duralım ses etmeyelim. Ama egon özür dilemene bile izin vermiyor. Nabalım hepimizin kötü huyu var hocamızınki de egosu

edit. feykmıs gerci

ENh26RJVUAM1mWs

:(

Zehirli ok atılmış hoca tarafından “31 Ocağa kadar vaktimiz var” kampa gidene kadar bitirilse keşke transfer

Muslera

Şener
Ahmet
Marcao
Saracchi

Selçuk
Lemina
Taylan

Belhanda

Falcao
Onyekuru

Şampiyon kadro.

Monaco Sportif Direktörü’ne de teşekkür eden Albayrak, “O da Galatasaray’a her zaman olduğu gibi yine elinden gelen katkıyı yaptı.” dedi.

haaaa

ersin düzen değilde düzülen olmalıymış soyadı.Ben bunun kadar yanlı bir modorötör görmedim.Ertem şener bile bu herifin yanında hasta Galatasaraylı sayılır.şeref yoksunu it herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt