Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersin gecen yıl basında lehimize konusan nadir adamlardandı
bu sene maaşlar yatmıyor haberi dısında bi mevzusu daha mı oldu?

Yönetim bu maaş mevzusunu yalanlamadığına göre cidden ödenmiyor maaşlar galiba.

Mustafa Cengiz: "“Dünya çapında 100 milyona yakın sempatizanımız 30 milyonu aşkın taraftarımız Onyekuru’nun yuvasına dönmesini bekledi ve istedi. En önemlisi bu."

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Sene basi 11 oyuncu simdi onyekuru saracci bakalim kac transfer daha yapinca sevgili hocamizin yuregi ferahlayacak.

Takim ruhu sureklilik formaya saygi diye bisey kalmadi fuzuli transferlerden dolayi o şl maclarında utanmaktan yerin dibine girdim ya futboldan soguttular bizi

Simdi onyekurunun arka direkte bos kaleye atacagi gollerle sampiyonluk hedefliyoruz ligin ikinci yarisin da

Sampiyon olunca da ben yaptim demesin f.terim hic bir yonetim bu kadar taviz vermezdi ünal aysal gibi dehlerlerdi mustafa cengizin kıymetini bilsin yatip kalkip
Bu seferre sampiyon yaparsa Sevki kara yapti deriz tabiki hoca yapti demeyiz. Avrupada rezil olmaktan bikmislar rakiplerimiz her sebe ceyrek final Yari final oynuyor bizde giditoruz Rden 6 paristen 5 yiyoruz evet

Onyekuru'ya mı sevinsek, yapılan sözleşmeye mi üzülsek, yine iki ara bir derede bıraktılar.

İzinli olan Emre Mor antrenmanda yer almadı.

Bu seferre sampiyon yaparsa Sevki kara yapti deriz tabiki hoca yapti demeyiz. Avrupada rezil olmaktan bikmislar rakiplerimiz her sebe ceyrek final Yari final oynuyor bizde giditoruz Rden 6 paristen 5 yiyoruz evet

Alinti yapacaksan olaylari kişiselleştirmeden konuş diyecem de arsizliginizdan yedigimiz 5 6 lar size viz gelmis ki hala transfer budalasi t.d bozmasinin bir taraflarini oksayip buyutuyorsunuz.

O rakiplerimiz dedigin takimlarin basarizliklariyla mutlu hissedip kiyaslama icinde olman bile vizyonsuzlugunun seviyesini gosteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt