- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
ersin gecen yıl basında lehimize konusan nadir adamlardandı
bu sene maaşlar yatmıyor haberi dısında bi mevzusu daha mı oldu?
bu sene maaşlar yatmıyor haberi dısında bi mevzusu daha mı oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlanmasa devre arası muhtemelen satılacaktı. gelen parada diagne gibi boş adamlara gömülecektiLuyindama'yı gördüm. Ah be kara reis![]()
Buralar kaygan rengo elim kaydi yawAlex Teixeira yazarken klavyenin acizliğine uğradın herhalde üstad.
Bugün bütün gazeteler wanyama haberini yapmış. 1.5 yıllık kiralama teklifi yapmışız.
100 milyon mu? O kadar olduk muMustafa Cengiz: "“Dünya çapında 100 milyona yakın sempatizanımız 30 milyonu aşkın taraftarımız Onyekuru’nun yuvasına dönmesini bekledi ve istedi. En önemlisi bu."
![]()
Bu seferre sampiyon yaparsa Sevki kara yapti deriz tabiki hoca yapti demeyiz. Avrupada rezil olmaktan bikmislar rakiplerimiz her sebe ceyrek final Yari final oynuyor bizde giditoruz Rden 6 paristen 5 yiyoruz evetSene basi 11 oyuncu simdi onyekuru saracci bakalim kac transfer daha yapinca sevgili hocamizin yuregi ferahlayacak.
Takim ruhu sureklilik formaya saygi diye bisey kalmadi fuzuli transferlerden dolayi o şl maclarında utanmaktan yerin dibine girdim ya futboldan soguttular bizi
Simdi onyekurunun arka direkte bos kaleye atacagi gollerle sampiyonluk hedefliyoruz ligin ikinci yarisin da
Sampiyon olunca da ben yaptim demesin f.terim hic bir yonetim bu kadar taviz vermezdi ünal aysal gibi dehlerlerdi mustafa cengizin kıymetini bilsin yatip kalkip
Umarim olur diyorlar bir de. Oynamasi sart vs.
Kadroda düsünülmedigi söylenirse kulüp bakar kendine. Son kez bir turnuva oynamak istiyor.Olmasi gereken bu tabi ama Babel sence gider mi? Gitmez.
He broberknaz şu tombik kültigin mi
Ricardo R. mı Sarrachi mı daha iyi
bunlar niye hep bizimle adi gecmis fussbalcilarin pesinde oluyorlar
Bu seferre sampiyon yaparsa Sevki kara yapti deriz tabiki hoca yapti demeyiz. Avrupada rezil olmaktan bikmislar rakiplerimiz her sebe ceyrek final Yari final oynuyor bizde giditoruz Rden 6 paristen 5 yiyoruz evet
Son 1 aydir dediklerin hepsi dogru cikti.Falcao ve seri gelneyecek diyen hirbo