Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FM 20 alanlar, Bilalli transferini çok önceden beri biliyorlardı :) Yalnız FM'de oyuncunun potansiyeli çok düşük, gerçekte nasıl bilmiyorum hiç izlemedim.

FM 20 alanlar, Bilalli transferini çok önceden beri biliyorlardı :) Yalnız FM'de oyuncunun potansiyeli çok düşük, gerçekte nasıl bilmiyorum hiç izlemedim.

Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için.

Ocak 2019-Gokay Akpınar gecen seneki yazısı

Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için. Ocak 2019-gokay akpınar
ewt a takım yüzü göremiceği garantilendi

Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için. Ocak 2019-gokay akpınar
18 yasina girdi 2 gün önce

bilali o yetenekle kısa sürede a takım görür valla,gökay abinin bahsettiği kadar var videoda

burada oyuncuyu Gokay Akpinar haric izleyen yoktur gelsin de görelim nasil biri youtube videolarla olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt