- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Son atilan resimler guncel fotograflar ise, zannetmem. Cok ciliz ve zayif duruyor.bilali o yetenekle kısa sürede a takım görür valla,gökay abinin bahsettiği kadar var videoda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son atilan resimler guncel fotograflar ise, zannetmem. Cok ciliz ve zayif duruyor.bilali o yetenekle kısa sürede a takım görür valla,gökay abinin bahsettiği kadar var videoda
İsmini "Binali" koyalım aksınbilali o yetenekle kısa sürede a takım görür valla,gökay abinin bahsettiği kadar var videoda
instagramından bakıyodum,kas kütlesi iyi ama kilo olarak zayıftı.tabi 1 sene önce baktım benSon atilan resimler guncel fotograflar ise, zannetmem. Cok ciliz ve zayif duruyor.
Fransızca biliyorum. Google Translate'e gerek yoktu. Teşekürler
"There are ongoing negotiations with a Central Defender (who is neither Godin nor Da Costa)"
"There are ongoing negotiations with a Central Defender (who is neither Godin nor Da Costa)"
Güzel duruyordu aslındahakikaten ya mesaj sayısı geçince oto atmiş galiba.

Balkan dan iyi Adamlar çıkıyor.Bu arkadaş da varmış
bilali o yetenekle kısa sürede a takım görür valla,gökay abinin bahsettiği kadar var videoda
ne diyor lale. zaten acip kapatmam 1 saniye bile bulmadi yüzünü gördükten sonraGurkan kubilay yine sacmaliyor, beyinsiz adam.