Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes.. Godin.. Marcao.. Sarrachi
Seri.. Lemina.. Ömer
Sekidika.. Falcao.. Onyekuru

Okan
Şener.. Donk.. Ahmet.. Emre
Jimmy.. Taylan.. Akbaba
Feghouli.. Diagne.. Babel

alıp kiralayacakmışız heralde yarım seneliğine ya da sezon sonundan itibaren geçerli sözleşme
Ben öyle bi haber göremedim,muhabirler de bisey demedi .üstelik transfer dönemi daha yeni başladı.nagatamo ve marianodan sonra da gidecekler olacak elbeyt.hergun 4-5 oyuncu gönderemeyiz.babeli,belhandayi yazin avrupa kulupleri satin falan da almaz.simdi satılmaları icin bi fırsat var.ayrica hoca 10 numara bile alabiliriz dedi.stoper de istiyo,o yüzden giden gidecek

ENioThwX0AAZ8Ei

Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)

ve kampa götürmedi

Mariano takımın oyun kurma konusunda en teknik oyuncusuydu ve savunmadan topla çıkarken topun onda toplandığı oyuncuydu. Mariano giderse nasıl bir oyun formatı görücez merak ediyorum. Daha uzun mesafede oynayan, agresif bir takım son 2 senenin oyun felsefesine pek uymuyor. Topla az oynayan, hızlı hücuma çıkan, daha fazla koşan bir takım oluşturmak istiyor anladığım kadarıyla Terim hoca

Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)

ve kampa götürmedi

Bize iteleme çalışmaları devam ediyor.
Almıyoruz lan zorla mı?
Bizden başka transfer olma ihtimali olan takım yok zaten. Bıraksın futbolu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ve kampa götürmedi

''Büyük Galatasaraylı Okan Buruk da Arda'nın futbolu Galatasaray'da bırakmasını istiyor.'' gündemiyle birlikte Galatasaraylıların tepkisini ölçmeye yönelik hamle bu. Arda'nın Galatasaray'lı oluşu ve futbola başladığı ve bu forma ile terlettiği başarılarla dünya çapında ünlü futbolcu olduğu gerçeği ile Arda'nın son yıllarda çıkan haberleri arasında terazide bir durum var anlaşılan Arda hakkında. Ancak şu konuda objektif gözlemle bakarsak Arda'nın Galatasaraylılığını hayatına bakarsak hiçbir futbolsever reddedemez heralde.

ve kampa götürmedi
Nasıl bi iteleme organizasyonudur abi. Kulüp 100 euroya muhtaç millet ne derdinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt