Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsnyildirim sunu yazmis:
"Le 360 Sport'a göre Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Belhanda yüksek bir maaş talep etti. Görüşmeler devam ediyor."
"Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Türk basınına göre Belhanda yüksek maaş talep ettiği için görüşmelerde ilerleme yok. Ancak Al-Ittihad'ın aylardır Belhanda'yla ilgilendiği bir gerçek. Galatasaray, Belhanda'yı 10m€'dan daha azına satmayı düşünmüyor."
Biraz önce eklediğim orijinal haberin linki çalışmıyormuş, o yüzden linki yeniden ekledim. Haberin içinde Türk basınından da alıntı var, haberi yapanların kendi yorumları da var. Haberin tamamının kaynağı bizim basın değil.
Dış basında çıkan Galatasaray'la ilgili haber eklediğim zaman, haberi açıp sadece içinde Türkçe kelime geçiyor mu diye bakıp, geçiyorsa "kaynak Türk basını" yazanlar var. Haberin tamamını çevirmek lazım. İçinde bizim basından alıntı olup, haberin tüm kaynağı biz olmayabiliyoruz.

Screenshot_20200105-213953_Instagram.webp

Roger Ibanez, takimdan ayrilacakmis, yani olabilir

hsnyildirim sunu yazmis:
"Le 360 Sport'a göre Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Belhanda yüksek bir maaş talep etti. Görüşmeler devam ediyor."
"Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Türk basınına göre Belhanda yüksek maaş talep ettiği için görüşmelerde ilerleme yok. Ancak Al-Ittihad'ın aylardır Belhanda'yla ilgilendiği bir gerçek. Galatasaray, Belhanda'yı 10m€'dan daha azına satmayı düşünmüyor."
Biraz önce eklediğim orijinal haberin linki çalışmıyormuş, o yüzden linki yeniden ekledim. Haberin içinde Türk basınından da alıntı var, haberi yapanların kendi yorumları da var. Haberin tamamının kaynağı bizim basın değil.
Dış basında çıkan Galatasaray'la ilgili haber eklediğim zaman, haberi açıp sadece içinde Türkçe kelime geçiyor mu diye bakıp, geçiyorsa "kaynak Türk basını" yazanlar var. Haberin tamamını çevirmek lazım. İçinde bizim basından alıntı olup, haberin tüm kaynağı biz olmayabiliyoruz.

Ben Belhandanin asla gitmem diye bir oyuncu degil bence. Sadece burda 4m kazaniyorsa orda en az 7m euro maas ister arti 3-4 sene kontrat.

Andone söylendiği gibi sezonu kapatıyorsa gönderilebilir. Brighton da tedavisine orada devam etsin ister herhalde. O zaman Diagne'yi gönderin diyebiliriz Brugge'e. Arıza marıza ama bizim malımız. Onyekuru ile de iyi anlaşıyorlardı. Kankisi dönmüşken o da gelsin anasını satayım. Su kaynatana kadar faydalı bir yan parça olur.

Sadece bu sezon kiraliklara 5m euro para odemisiz.

Seri: 1,5m euro
Lemina: 1m euro
Onyekuru: 750b euro
Andone: 700b euro
Emre m: 600b euro

Verim almadigimiz adamlarada tonla para odedik. Nzonzi, Emre m, Andone, seri, Babel ve falcao takimin 50% maas butcesini dolduruyor.

Su rezillige bakin, Terim bunlara 5m euro kiralik bedel odetiriyor, oynattirmiyor ve simdide bir kamyon dolu yabanci oyuncuyu kiralamak istiyor.

Ve saka gibi bu yeni yabancilar icin kontejyan acmak istiyor klup :/

Kardesim kimse sormuyor, Gercekten elimizde satilacak adam kaldimi? PMer bayram, Adem bir kac isim disinda yerli oyuncumuz YOK!

O 5m euroyu kiraliklara verecegine, 3 tane adi bilinmeyen 3 tane genc yabanci alinamazmiydi? Gidip brezilyanin u19 takiminda oynayan isimler demiyoruz tabiki, onlar en az 10m eurodan baslar ama iskandinavyadan ne bilim Balkan ulkelerinden oyuncu almak okadarda zor degil.

Walla bakalim yazin satilacak oyuncu kalmazsa kaynagi nerden bulacaklar. Cunku Terim yazinda transfer ister, aldigi isimler hepsi yasli. Suan bossman olan iyi oyunculardan hic birini alamazlar.

Suan yapilan gunu kurtarmaktir. Galatasarayi kumar gibi oynuyor, ya tutarsa. Bence tutmayacak, hersey transfer degil. Terim ilk once feghuilinin göbegine baksin, kosacak hali yok. Belhanda denen herifi adam etsin, ne bilim kendisi biraz balik falan yesin cunku kendisi şaşırmıs ve InsAllah ikinci yarida inatla 6 tane bek ile sahaya cikmayiz. Yada ne bilim gol yemeden oyuncu degistirmem kafasindaysa, bu sezon nah sampiyon oluruz. Skoru bulunca selcuku alir ve tam icine ederse, taraftarin sabri tasir.

Suan bu iki yapilan transferler goz boyadi ama asil sorun sezon sonu olacak. Elimizde 1 tane deger bile yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)

ve kampa götürmedi

kamp kadrosunda yok mu?

Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)

ve kampa götürmedi

Okan su aciklamayla iyice gozumden dusmustur

ilerleyen donemde bize hoca olur mu diyordum son zamanlarda ama su aciklamayla beni tekrar maziye goturdu

Uefayi aldigimizda cok guzel paralar kazanabilecekken emre abisiyle birlikte beş kuruş kazandırmadan kaçan Okan işte

Kampa almadığı adam için bu açıklamayı yapıp itelemeye çalış, olmuyorsa da kulubün karışmasına katkıda bulunmaya çalış

Bunlarin hepsi kendi menfaatlerinden baska birsey dusunmez

Anlaşıldı bu sene okanı da diğerlerinin üstüne koyup kazanacağız

Ah ulan hoca biraz şu dalaşmaları bırakıp kazanmayı düşünse

bilalli yi kontejyan için eskişehire falan kiralayalım pişşin cocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt