Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.275
- 3.366
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murillo ho
hsnyildirim sunu yazmis:
"Le 360 Sport'a göre Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Belhanda yüksek bir maaş talep etti. Görüşmeler devam ediyor."
"Al-Ittihad Belhanda'yla görüşüyor. Türk basınına göre Belhanda yüksek maaş talep ettiği için görüşmelerde ilerleme yok. Ancak Al-Ittihad'ın aylardır Belhanda'yla ilgilendiği bir gerçek. Galatasaray, Belhanda'yı 10m€'dan daha azına satmayı düşünmüyor."
Biraz önce eklediğim orijinal haberin linki çalışmıyormuş, o yüzden linki yeniden ekledim. Haberin içinde Türk basınından da alıntı var, haberi yapanların kendi yorumları da var. Haberin tamamının kaynağı bizim basın değil.
Dış basında çıkan Galatasaray'la ilgili haber eklediğim zaman, haberi açıp sadece içinde Türkçe kelime geçiyor mu diye bakıp, geçiyorsa "kaynak Türk basını" yazanlar var. Haberin tamamını çevirmek lazım. İçinde bizim basından alıntı olup, haberin tüm kaynağı biz olmayabiliyoruz.
Gitmem diyorsa kadro disi birakacaksin 1.5 yil topa dokunmasin bakalim kim aliyor daha sonra onuBen Belhandanin asla gitmem diye bir oyuncu degil bence. Sadece burda 4m kazaniyorsa orda en az 7m euro maas ister arti 3-4 sene kontrat.
Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)
ve kampa götürmedi
Ben Belhandanin asla gitmem diye bir oyuncu degil bence. Sadece burda 4m kazaniyorsa orda en az 7m euro maas ister arti 3-4 sene kontrat.
Okan Buruk: "Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu." (TRT Spor)
ve kampa götürmedi
kamp kadrosunda yok mu?