Nihat Berk
Parçalı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 2.791
- 106
- 1.023
seri kalcaksa jamesin gelmesi mantıklımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem beğenmiyorum hem istemiyorum. ona harcanacak parayi daha genc bir oyuncuya verilmesini isterim.Beğenmiyormusun can
Sözlüğü trollüyor benim anladığım kadarıyla. gurrpegi sözlükten ayrılma kararı aldı. gurrpegi için duyumcu falan diye muhabbetler dönünce böyle şeyler yazmaya başladı. Ki daha önce böyle şeyler yazan birisi de değil gördüğüm kadarıylaGurppegi nın kankasi mı diyorlar?
Evet sayın GSCiler..bu herifin güvenliği nasıl...daha önce birşey bildi mı ??

seri kalcaksa jamesin gelmesi mantıklımı
Valla bana kalırsa 10 numara almayacağız. Feg ve belhanda gitmeden öyle bi oyuncu almayızMurillo
Sekidika
Bonus olarak oluyorsa gelsin. Yoksa baska bir kreatif cm/cam bakilip ya da hic alinmaz
Ben beğeniyorum da onun ne maaşına ne kiralık ücretine bizim para yeter zaten.Hem beğenmiyorum hem istemiyorum. ona harcanacak parayi daha genc bir oyuncuya verilmesini isterim.
Gurppegi nın kankasi mı diyorlar?
Evet sayın GSCiler..bu herifin güvenliği nasıl...daha önce birşey bildi mı ??
_________Lemina (6)normal şartlar altında çok farklılar aslında. seri derinde oyun kurucu oynayacak, defanstan top alıp dağıtacak oyuncu. james ise klasik 10, skorer, ceza sahası çevresinde gezen bir adam. seri onun yerinde oynayamaz çünkü skorer ve yay etrafında sırtı dönük oynama özelliği yok.
Digitürk aradı.
15 ay kullanım sözü.
Belgesel, film ve dizi tüm kanallar 15 ay açık.
Galatasaray + 1 anadolu kulübü sezon sonuna kadar açık.
Premier lig vs. 15 ay açık.
İlk 4 ay 19 TL, kalan aylar 45 TL.
Uygun mu sizce?
Bedava. Oturduğun şehir ne?Digitürk aradı.
15 ay kullanım sözü.
Belgesel, film ve dizi tüm kanallar 15 ay açık.
Galatasaray + 1 anadolu kulübü sezon sonuna kadar açık.
Premier lig vs. 15 ay açık.
İlk 4 ay 19 TL, kalan aylar 45 TL.
Uygun mu sizce?
Namağlup skenderbeuhaxball severler gelin 3-4 el atalım
Aksam yapilan antrenmanin resimlerinde Nagatomo ve Mariano'yu goremedim
tadında 4-5 maç iyi oldu bayadır yapmıyordukNamağlup skenderbeu![]()
![]()