Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salonda tek başına takılmaktan sıkılmıştır.Falcao beyimiz anlaşılan kolombiya milli takımını bizde kurmakta kararlı
Hangi kampanya o?Ben film paketsiz tüm süper lig maçları ve premier lig dahil 75 mi ne ödüyorum o da özel yaz kampanyasıyla.. Benim fiyata millet çok ucuz diyordu yazın
Heis senin nickin neyditadında 4-5 maç iyi oldu bayadır yapmıyorduk![]()
Hangi kampanya o?
Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Eylül ayından canın maç izlemek istediğinde senden 45 liranın üzerine en az 125 daha isteyecekler.Digitürk aradı.
15 ay kullanım sözü.
Belgesel, film ve dizi tüm kanallar 15 ay açık.
Galatasaray + 1 anadolu kulübü sezon sonuna kadar açık.
Premier lig vs. 15 ay açık.
İlk 4 ay 19 TL, kalan aylar 45 TL.
Uygun mu sizce?
Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.
Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
üstat sa. formundasın yineEylül ayından canın maç izlemek istediğinde senden 45 liranın üzerine en az 125 daha isteyecekler.
Zaten bu sezon bizim için ligde bitti.
Ne şuturo pasor dedigin adam Sneijder gibi olur ben Sneijderin bizde hic basit top kaybi yaptigini gormedim bi Sneijder degil bu Seri sana mac kazandirsinsen de seriyi şutor sanıyon galiba,sneijder ne alaka?serinin en iyi özelliği ara pas,yeterki hızlı kanatların olsun,oyunu onun etrafında kurarsan mükemmel fayda saglarsın
Fenerden gol yedirmesin yeter.