Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampdoria Kjaer ve Roger Ibanez ile ilgileniyor, ikiside transfer edilirse Murillo'yu kiralik vermeyi kabul ederler ama Murillo bizim aradigimiz stoper mi? Oyun tarzini begenirim ama Marcao'nun yanina dogru bir profilde bir stoper degil.

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
geçmiş olsun

Hoşbulduk. Aslında. Futbol falan çok umurumda değil. Artık sadece eğlence amaçlı bakıyorum. Zor günlerimde sizleri okudum.

Yaklaşık 15 gün önce kalp krizi geçirdim. 3 gün arayla 2 defa anjiyo oldum. Şubat ayında bir anjiyo daha olucam. Hastanede canım sıkılıyor ken forumu okumak keyifli oldu. Hayat hiçbir şey için sıkılmaya değmez.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran: "TFF bize 2 milyon TL harcayabileceğimizi söyledi. Biz başvurumuzu yaparak, hesaplama yönteminin yanlış olduğunu belirttik. Faiz oranı düzeltilirse bu rakam daha yukarı çıkacak." (Beşiktaş Youtube)

Muhtemelen Murillo ve Wanyamayı alıcaz. Wanyama tamamdır ama Murillo konusunda şüphelerim var çok kısa takım olucaz hava topu zaafiyeti yaşarız

Muhtemelen Murillo ve Wanyamayı alıcaz. Wanyama tamamdır ama Murillo konusunda şüphelerim var çok kısa takım olucaz hava topu zaafiyeti yaşarız
hava hakimiyeti cidden problem olacak. hic bir takimda iki stoperinde boylari 1.85in altinda degil. hadi marcao tam 1.85 ama hava hakimiyeti pek iyi degil. murillo da Ramos boyunda ama ramos da ramos yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt