Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnşallah Arda'yı Beşiktaş almaz. Arda öyle bir oyuncu ki kim alırsa şampiyon olur. Beşiktaş alırsa beşiktaş %100 şampiyon. Hatta atiba ve diğer oyuncularıyla çok iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Umarım Beşiktaş almaz. İşin kötü yanı Galatasaray'ın aksine beşiktaş taraftarı Arda'yı bağırlarına basacaktır. Orada arkadaşı Burak olduğu için giderse çok mutlu olur ve bolca nargile de içerler. Umarım beşiktaş almaz.

Şaka bir yana şimdi Barcelona'ya mı dönmesi gerekiyor Arda'nın kontratı var mı hala orayla?

Bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer ee başkan efendi büyük konuşmamak gerekiyormuş

Arda Turan hayırlı olsun

IMG_20200107_122054.webp

Bir meteorun Dünya'ya yaklaşmasıyla yaşanan paniği Arda'nın Galatasaray'a yaklaşmasıyla yaşıyorum. NASA'yı göreve davet ediyorum.

Hiper optik vasküler dondurucu devreye girmeli.

Godin artı Wanyama şampiyonluk getirir.. tabi bi yedek forvet ihtiyacımız var..

Arda işi bitti arkadaşlar küfür edeceğimize sahip çıkalım şampiyon olmamız lazım takımı etkilemeyelim

Başakşehir'de ruh yok taraftarlık yok, Arda net bir profesyonel değil,bizim takımda hırslı olacağını düşünüyorum,zaten çok forma şansı bulamaz ama takım içinde hava katacak

Başakşehir'de ruh yok taraftarlık yok, Arda net bir profesyonel değil,bizim takımda hırslı olacağını düşünüyorum,zaten çok forma şansı bulamaz ama takım içinde hava katacak

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha başımızdan selçuk-belhanda gibi asalakları atamamışken birde arda belası geliyor bunun sportif hiçbir açıklaması yok adam futbolu çoktan bırakmış başakşehir kurtulmak için 9 takla attı bu evlatçılık zihniyeti mahvedecek bizi barca bile oladar hizmet etmiş altyapılarından çıkan xavi ve iniesta gibi adamların zamanı dolunca gözünün yaşına bakmadı arda ahlaklı olsun düzgün bir hayat yaşasın zaten galatasaraylı arda olarak hatırlanır illa getirip takıma bela etmenin anlamı yok 3-5 senede bunu çekeriz demedi demeyin şimdi bile başkanla terim ters düştü ilerde hocayla taraftar ters düşecek tam bir kaos ortamı rakipler istese yapamaz böyle bir kötülük nasıl bir belanın geldiğinin farkındamısınız? Selçuğu Belhandayı 3 sene önce Göndermedik bu yıl şampiyonluktan olduk bu yıl yaşananlatın enbüyük sorumluları bu ikisi nezaman oynasalar puan kaybettik

Arda işi bitti arkadaşlar küfür edeceğimize sahip çıkalım şampiyon olmamız lazım takımı etkilemeyelim
Yaşım 21 saha dışı olaylarını her ne olursa olsun kenara bırakarak konuşuyorum ki aslında bırakılacak gibi değil. ilk orjinal formam 66 numara ve onun imzası vardı düşünün yeni yeni futbol izliyorsunuz Arda yeni çıkmış herkes onu konuşuyor kumbaramı patlatıp onun formasını almıştım. Daha sonra şans işte imzalattım fotoğraf çekinebildim. Çocukken beslediğim hayranlık yüzünden daha çok nefret ediyorum Ardadan. Belki de buradaki herkesten daha çok ama gelirse hissiz bir şekilde izlerin o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt