Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper konusunda kötüler ama bunlara aynen biz gibi tecrübeli stoper lazımdı
Onun dışında daha önemli eksikleri var ama stoper alıyorlar ciddi mal bunlar

Rami ve Zankadan bile daha kötüsünü buldular. Ciddi başarı bu. Ellerinde Sadığı sayma orjini stoper olan 4 tane adam var ön libero bozması Jailson hepsinden daha iyi oynuyor :D

Halada bizim Marcaoya laf ederler dürzüler

Ali Koç ve Comolli geldiğinden beri 4.transfer sezonları 50-60 milyon euro civarında harcama yaptılar en az adam akıllı tutan bi tane oyuncu yok nerdeyse

2si bizde olsaydı muhtemelen taraftar çoktan kellelerini almıştı. Bizdeki bu tahammülsüzlük bazende başarıyı getiriyor

Vedat, Kruse ve Gustavo bence iyi Transferler, bunu söylemek gerekir.

Ama Rami , Emre B , Zanka , Altay , Mevlüt hepsi Balon.

Vedat, Kruse ve Gustavo bence iyi Transferler, bunu söylemek gerekir.

Ama Rami , Emre B , Zanka , Altay , Mevlüt hepsi Balon.

Kruse vurgunu yaptı sahada bidon gibi disiplinsiz ve baya kilo sorunu var.
Vedat kendi potansiyelinin üstünde performans verdi ama devamlılık sorunu var ki zaten bunuda göstermeye başladı. Adı bizle anıldığından beri diyorum büyük takım santraforu değil

Size şöyle söleyim haftada 2 maça çıktık çoğu zaman Son dakika gollerini yemesek şuan fenere fark atmıştık belkide ligde. Ona rağmen 4 puan var hala. Fener ise sadece haftada 1 oynadı. Fenerinde avrupası olsaydı Gustavo ayakta kalamazdı,adamın fiziği bitti artık Marsilya bile stopere çekmişti

Ya bir adamın dediği bütün şeyler kolpa çıkar mı? Fatih hocanın çıkıyor

"Bundan sonra 17-18 yaşındaki oyuncuları göreceksiniz" bunu dedikten sonra sadece Tuzla maçında Emin'i oynattı
"Futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım olacak" 33 yaşındaki ölü Arda'yı almaya çalışıyor
"Galatasaray formasını hakedenler giyecek" Selçuk, Belhanda gibi ruhsuzlar forma giymeye devam ediyor

Bizimle dawshack mı geçiyon hoca?

arda ve sekidika geldi diyelim..Onyekuru feghouli biri formsuz olunca oyuna ilk girecek adam arda...aynısını selçuk yaşattı işte taylan ilk yarının sonunda oynmaya başladı bu faydasız yüzünden...Kendi maaşını cebinden karşılamayı geçtim sekidikanın maaşını da ben vereyim dese yine istemiyorum ardayı...

Kruse mesela bize gelse CL falan olduğu için kendini Fener deki kadar salmazdı. Herifler hafta da 1 maça çıkıyor, yürüyerek oynasam bile yeter kafasında adam muhtemelen.

Arızalı bir tip ama doğru ortamda gayet iyi oynayabilecek bir herif. Tabi öte yandan bize gelip bizdeki yaz kampını görse bizde de dökülüyor olurdu kuvvetle muhtemel.

sent via GSC

Ya bir adamın dediği bütün şeyler kolpa çıkar mı? Fatih hocanın çıkıyor

"Bundan sonra 17-18 yaşındaki oyuncuları göreceksiniz" bunu dedikten sonra sadece Tuzla maçında Emin'i oynattı
"Futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım olacak" 33 yaşındaki ölü Arda'yı almaya çalışıyor
"Galatasaray formasını hakedenler giyecek" Selçuk, Belhanda gibi ruhsuzlar forma giymeye devam ediyor

Bizimle dawshack mı geçiyon hoca?
antrenmandaki performanslara göre ilk 11 yapıyor da antrenman düzeyimiz 2000 yılından kalmış bu oyunculara da basit geliyor hocada anlamıyor

Arda kilo atsin yok Arda hazirlik kampi görsün diyenler hic anlamiyorum. Bu adam sanki son 2 senede hic antrenman yapmadimi saniyorlarda, birden birseyin degismesini bekliyorlar?

Adam bildigin bitmis. Bize sahada katkisi olmaz. Zaten Basaksehire bile 0 yardimci oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt