Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Nevzat biri ayrılacak yarın isim düşer dedi Babel-Ajax haberleri patladı

Aynı Nevzat 10 ocakta kampta olur Arda dedi,Arda hiç olmadığı kadar yakın şuan. Nevzatın kaynakları sağlam galiba bu dönem

Haklısın şampiyon olduk ve bende buna sevindim ancak sürekli ne kadar kötü top oynadığımızi dile getirdim.

Bunları söylemek mi şuc?

2 senedir kendi sahamizda ki bjk ve Başak maçları dışında top mu oynadık?

2 sene de şampiyonluğu bize avcı ve Şenol hediye etti.
Sanki top oynadıkta şampiyon olduk.

Belli ki sen vasatligi çok seviyorsun
Sana bu vasatlik ile.mutluluklar dilerim.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Vasat masat ben tuttugum takimla mutlu olmayi tercih ediyorum ona buna bok atarak degil iyikide Galatasarayliyim

Allahım neden???

Hoca kendi fikrini söyledi,başkanı çiğnemedi de.ama hala bunu algilamakta zorlanan Galatasaraylılar var ,hala altını deşiyorlar hocanın söylediği sözün .boyle gereksiz mevzudan size ekmek çıkmaz.aysalin da ne bok olduğu 2018 ocakta anlaşıldı.uzatmayin millete prim vermeyin.sporxin de bok olduğu ortada

Arda'nın olması imkansız. Taraftarların çoğu istemiyor çünkü. Güzel haber dediğine göre herkesin mutabık kaldığı biri isim.

Arda Barcelonadan gelse zarari olurdu. Su an hicbir zarari olmaz. Ne maddi ne manevi zarari var su durumda. Her anlamda Galatasaray'a ihtiyaci olan kendisi. Kendi hayat muhasebesi icin onemli bir noktada. zarar dami karda mi bititerecek hayatinin onemli bir bolumunu? Cocuklarina benim gibi olmayin mi diyecek yoksa benim gibi dibi gorseniz dahi zirveye tekrar cikin mi diyecek? Kagit kalem kendi elinde. Senaryo ona ait.

Hic bir zarari olmaz Galatasaraya. Benim icimden bir ses iyi olacak diyor. Olmaz ise, forma girmez ise sessizce kaybolur. Ama Kaybolmaya gelmiyor diyor bir ses icimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt