Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardanın gelişinin mantıklı açıklamasını yap geçtim ahlaksızlığını gece kulüplerinde evli kadınlara asılmalarını gazeteci dövmelerini felan sportif anlamda 2 senelik formuyla ne verir takıma söyle bakalım senin kuş dediklerin böyle bir hamlenin ve kaosun şuan takıma hiçbir faydasının olmadığı bilen futboldan anlayan insanlar asıl sizin ne mal olduğunu görücez durun bakalım
Arda gelecek ve hikaye kaldığı yerden devam edecek👊

Takım liderden 10 puan fark yemiş, toplama oyunculardan kurulu ezik Fenerden 4 puan fark yemiş, takımın gündemi hoca sayesinde son 5 yıldır 10 tane üst üste maça çıkmamış Arda Turan... Denecek çok şey yok bu saatten sonra bu hoca her puan kaybında ilk kendini yazmaz ve saçma sapan bahanelerin ardına sığınırsa anca kendini ve her durumda şakşakçı olan tipleri kandırır. Başka derdimiz yokmuş gibi bitik bir futbolcu konuşulup duruyor.

Evet kampanyasını ilk başlatanlardan olması, siyaset takımı Başak'a gitmesi, kankalarının Acun ve Emre olması gelmemesi için yeterli sebepler. Karaktersiz topçu istemiyorum.
Biz istesek bize gelirdi, istemedik basaka gitti suc onun mu burada? Ezeli rakibe mi gitti, hayir... İlla herkesin siyasi görüşü sizinle bir mi olacak, terörist degil bir sey değil... Arda bu kulübün evladıdır

Fırtına da ağaçlar nasıl çatırdar bilir misiniz GSC tayfası?

E0041B82-CE06-423F-BBAA-C27AE2B3318C.webp

7C863F6E-2365-4E1A-B847-AFA046984D33.webp

Rocky gibi döneceksin kaptan. Herkes gün olur evine döner.

Muslera
Linnes - Murillo/Godin - Marcao - Saracchi
Lemina - Wanyama
Feghouli/Akbaba
Jesse - Falcao - Onyekuru

Takım liderden 10 puan fark yemiş, toplama oyunculardan kurulu ezik Fenerden 4 puan fark yemiş, takımın gündemi hoca sayesinde son 5 yıldır 10 tane üst üste maça çıkmamış Arda Turan... Denecek çok şey yok bu saatten sonra bu hoca her puan kaybında ilk kendini yazmaz ve saçma sapan bahanelerin ardına sığınırsa anca kendini ve her durumda şakşakçı olan tipleri kandırır. Başka derdimiz yokmuş gibi bitik bir futbolcu konuşulup duruyor.

Ne konusacaktik takim olarak atomu nasil parcalayacagimimizi konusacaktik :)

Takimin taktik sorunu var desen adam şaaaaaak diye cikarir kazandigi 28 kupayi onune koyar ft gormus ali koca donersin

Takimin kimya ve hiz sorunu var desen takimin kilciklarini ve yavaslatanlari birbir yollamaya calisiyorlar sol tarafi en azindan genclestirdiler

Arda araya kaynamis bombos bir konu
Kimsenin iplediginide sanmiyorum kulupte

Isin aslini bilmek istiyorsan Arda siyasi buyuklerini araya soktu
Bizimkilerde alacak burnundan getiriyor

Manu Lonjon, Emre Mor'un gonderilecegini yazmis az once.

SA arkadaslar

Gecen gun burda nzonzi ile wanyama ayni kalitede yazan biri vardi

Acilen badminton oneriyorum

Wanyamanin sakatlik sorunu olmasa cok baska yerlerdeydi

Ayriyeten top calma 0 olan bir 6 no ile kiyasliyoeuz wanyamayi
Kesin buda taktik geregidir

Ne konusacaktik takim olarak atomu nasil parcalayacagimimizi konusacaktik :)

Takimin taktik sorunu var desen adam şaaaaaak diye cikarir kazandigi 28 kupayi onune koyar ft gormus ali koca donersin

Takimin kimya ve hiz sorunu var desen takimin kilciklarini ve yavaslatanlari birbir yollamaya calisiyorlar sol tarafi en azindan genclestirdiler

Arda araya kaynamis bombos bir konu
Kimsenin iplediginide sanmiyorum kulupte

Isin aslini bilmek istiyorsan Arda siyasi buyuklerini araya soktu
Bizimkilerde alacak burnundan getiriyor
Okan Özkan

Şu evlatçılığı ve adamcılığı bi bıraksak da artık futbol düşünsek olmaz mı? Arda'nın ölüsü Malhandadan iyidir ama ne şamın şekeri ne arabın yüzü be kardeşim başka futbolcu kalmadı ise dön altyapına bak civanmert ATALAY BABACAN duruyor orada. Koşan basan her yere her topa giren CELİL YÜKSEL'i adanaspora peşkeş çektin. Adam eksilten, asist yapan, gole bir adım kadar yakın ALİ YAVUZ KOL kirada, allahtan Ergün Hoca oynatıyor da gelişim gösterecek. Şimdi bu ve bunun gibi cevherler var altyapında hala arabın, futbol magandasının peşindesin. Biz kendi yetiştirdiğimiz bu gençlerimizin değeri bilmezsek bizden bir baltaya sap olmaz.

Günahım kadar sevmem ama futbolculuk yönünde Belhanda=10*Arda yani.Arda ölmüş ağlayanı yok.

ulan fener neden nagatomoyu almıyorki sola takımın yarısından fazlası galatasaraylı nasılsa uyum sorunuda yasamaz. kolorov molorov diye keriz taraftarlarını kandırıyorlar anca

Gerçekten Babel bu takım için büyük sorunlardan bir tanesi atılan her topu stop ettikten sonra yarım saat topu ayağında bekletmesi rakibe kalçasını dayayıp beklemesi sonra dönmeye çalışıp topu kaptırması

Babel'in Galatasaray kariyeri bu şekilde ilerledi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt